Lindab modtager prestigefuld certificering

Annonce

Lindab modtager prestigefuld certificering

Den største hindring for en god og effektiv ventilationsløsning er utætheder. Branchen arbejder konstant på at forbedre tæthedsgraden af løsningerne. Som den første på markedet har Lindabs kanalsystemer nu modtaget en Eurovent-certificering i bedste tæthedsklasse.


Omkring 40 procent af det samlede energiforbrug i Europa stammer fra bygninger, og i de bygninger går cirka 30 procent af det samlede energiforbrug til ventilation. Derfor arbejder branchen konstant på at forbedre tæthedsgraden og minimere lækage i særligt kanalsystemerne. 


Markedets tætteste kanalsystemer

Nu ser det imidlertid ud til at kapløbet om markedets tætteste kanaler har fundet en vinder, da Lindab, som de første på markedet, har opnået en Eurovent-certificering i højeste tæthedsklasse.

”Certificeringen er en blåstempling af vores daglige bestræbelser på at hæve barren for ventilationsbranchen og en anerkendelse af Lindab som førende leverandør af moderne indeklimaløsninger” fortæller Werner J. Andresen, produktchef i Lindab Ventilation.  

Der er helt konkret tale om virksomhedens to kanalsystemer Lindab Safe og Lindab Safe Click, som har modtaget en certificering i den mest krævende tæthedsklasse med betegnelsen D.


Certificeret tryghed
Eurovent er en organisation, der kontrollerer energieffektivitet, ydeevne og lækage af produkter til blandt andre ventilationsbranchen. Som baggrund for Lindabs certificering har Eurovent derfor både udført tests og auditeret Lindabs fabrikker. 

”Alle certificeringer handler om tryghed. Lindab Safe og Safe Click har længe været det foretrukne valg af cirkulære kanalsystemer på markedet, men med certificeringen fra Eurovent får installatører og samarbejdspartnere en ekstern validering og bekræftelse af både kvalitet og ydeevne,” siger Werner J. Andresen og fortsætter: ”Hvis vi som samfund skal reducere vores energiforbrug og minimere miljøbelastningen, må vi ikke tage til takke med status quo, men altid stræbe efter at blive bedre,”. 


Tjek den løbende gyldighed af certifikatet på www.eurovent-certification.com
Yderligere oplysninger:

Werner Andresen, produktchef, Lindab, tlf.nr.: 73 23 23 93, mail:Kontaktinformation
Lindab A/S
Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf:73 23 23 23
Email:  
Lindab-modtager-prestigefuld-certificering
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555