Lindab får stor ventilationsordre i Øresund Park

Annonce

Lindab får stor ventilationsordre i Øresund Park

Nybyggeri stiller store krav til ventilation. I 450 nye lejligheder i Øresund Park installerer man Lindabs ventilationsløsning InDomo, fordi systemet er pladsbesparende, nemt at montere og hurtigt kan tilpasses de mange lejligheder.


Hvis nogle af beboerne i de 450 kommende lejeboliger i Øresund Park på Amager taber pusten over udsigten og de indbydende lejligheder er hjælpen på vej. Der bliver nemlig installeret mekaniske ventilationsanlæg i boligerne, som er ved at blive opført. På den måde får beboerne et sundt indeklima med en kontinuerlig udskiftning af luften.


Da pladsen til en ventilationsløsning i lejlighederne er trang, har ejendomsudvikleren Skanska og ventilations-installatøren Pro Ventilation besluttet at anvende et slangesystem i stedet for de større spirorør, som normalt bruges til at fordele luften. Her faldt valget på Lindabs slangesystem InDomo.


Systemet installeres sammen med et ventilationsanlæg og består af en fordelerboks, hvorfra der føres slanger hen til indblæsningsbokse i rummene.


Oplagt til etagebyggeri

”Vi valgte InDomo, fordi Lindab er meget fleksible, hvad angår specialleverancer. Vi fik en særligt tilpasset løsning med et lille antal tude til at styre luftmængden, og så ved vi fra tidligere leverancer, at leveringssikkerheden hos Lindab er i top,” siger projektchef Henrik Herold fra Pro Ventilation.


InDomo-systemet er oplagt til etagebyggeri, fordi slangerne kan installeres på steder, hvor traditionelle spirorør er for store og ikke kan bruges.


”Det betyder, at der er plads under gulvet i lejlighederne i Øresund Park, og det er en sikker løsning, der er hurtig at montere,” fortæller Henrik Herold.


Selvom slangerne er mindre end spirorør, kommer der tæt på den samme mængde luft igennem. InDomo-systemet er også godkendt til den bedste tæthedsklasse ligesom spirorør.


Store byggerier med InDomo

Alle 450 lejeboliger i Øresund Strandpark ventes at stå klar i løbet af 2018, og beboere er allerede flyttet ind i de første lejligheder. Men også andre steder i landet bliver Lindab InDomo i øjeblikket anvendt til store etagebyggerier.


”Systemet er også ved at blive installeret i 2200 nye lejligheder i bydelen Grønttorvet i Valby, i 65 nye lejligheder i Københavns Nordvest-kvarter og i 45 boliger, der er ved at blive bygget på Lisbjerg Bakke ved Aarhus. Nye byggerier stiller store krav til fleksible ventilationsløsninger, og vi mærker en stigende interesse for InDomo,” siger salgstekniker Rasmus Hansen fra Lindab.

 

 

Kontaktinformation
Lindab A/S
Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf:73 23 23 23
Email:  
Lindab-f-r-stor-ventilationsordre-i--resund-Park
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555