<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Den gennemt nkte l sning kr ver blik for helheden
Den gennemtænkte løsning kræver blik for helheden

Annonce

Den gennemtænkte løsning kræver blik for helheden

Der skal omtanke og sans for helhedstænkning til, hvis både kunder, slutbrugere og miljøet skal få fuld glæde af løsninger til fremtidens byggeri. Det mener man hos Lindab, der dukker op med både underholdning og vidensdeling på BYGGERI '18

 

Tekst af Tim Panduro

Når Lindab A/S dukker op på BYGGERI ’18, har virksomheden naturligvis en hel del produkter inden for ventilation, tagrender, facader og porte med. Men lige så vigtige er de værdier, der bærer virksomheden og gennemsyrer både kunderelationerne, medarbejderplejen og hensynet til det nære og det globale miljø. Lindabs filosofi er nemlig præget af en helhedstankegang. Det fortæller virksomhedens marketingsansvarlige Heino Juhl.

 

- Vi vil gerne levere gennemtænkte løsninger. Det sker under betegnelsen good thinking. Det er der, vi starter, når vi tænker forretning, finder løsninger og skaber nyt. Vi er afhængige af at tænke fornuft og fremtid ind i alt, hvad vi gør, siger Heino Juhl.


Udgangspunktet er de enkelte produkter, der skal udvikles og produceres på en måde, der er effektiv, enkel og med mindst mulig miljøbelastning. Men gode produkter kan ikke stå alene.

- Vi skal have og har en kæde, der leverer hurtigt og stabilt til kunderne. Byggebranchen er helt afhængig af korttidslevering, tilgængelighed og optimal produktion, og det skal vi honorere hver gang. Men det slutter ikke der. For vi skal også have øje på mennesket. Det handler både om de ansatte, der skal være glade for at gå på arbejde og stolte af virksomheden. Men kunderne skal også føle sig hørt, de skal indgå i et partnerskab med os, siger Heino Juhl.

Læs mere om Fagmesser og Events
Fleksibelt samarbejde

Det nære samarbejde med kunderne kræver en evne til fleksibilitet, medgiver Heino Juhl.

 

- Vi gør meget for at finde ud af, hvad der er vigtigst for kunden – om vores fokus især skal ligge på leveringstider, innovative løsninger, bæredygtigt byggeri eller andet – og vi kan skifte fokus fra den ene kunde til den anden, alt efter hvad de ønsker. Det kan vi, fordi vi har størrelsen til at favne bredt, siger Heino Juhl, der understreger, at der med størrelsen også følger forpligtelser.


- Vi har en størrelse, hvor vi kan sætte standarder og udvikle markedet. Og vi har et øje for, hvordan vi sikrer bæredygtighed og miljøperspektivet. Der ligger allerede en fordel i, at vores primære materiale er stål. Det kan genbruges rigtig mange gange, siger Heino Juhl, der fortæller, at virksomheden meget gerne samarbejder med bygherrer, der vil opnå den tyske miljøcertificering DGNB.


- For at vore produkter kan leve op til de krav, har vi også certificeringer, blandt andet har vi udviklet Lindabs porte med en EPD-certificering, som sikrer minimal miljøbelastning fra vugge til grav. For nylig er vi også blevet Eurovent-certificeret for vores ventilationskanaler med Lindab Safe i tæthedsklasse D, siger Heino Juhl.

Læs mere om Ventilation og Indeklima


En revolution

Lindab viser naturligt nok nogle af ventilationsløsningerne på BYGGERI '18, blandt andet Ultralink, som Heino Juhl betegner som en ”revolution”, fordi den bruger ultralyd til at måle luftmængder og temperatur. Det giver unikke fordele med hensyn til komfort, energieffektivitet, idriftsætning, installation, vedligeholdelse og rengøring. På standen viser Lindab også sandwichpaneler – som har en høj isoleringsevne, kort leveringstid og produceres efter ordre i ønsket længde, farve og overflade.

Men standen byder også på både kaffe fra egen barista og lidt underholdning til blandt andet de sportsglade. Der vil nemlig være gæster på standen. Se mere om det i faktaboksen.


Fakta:

Her er programmet for gæsterne på Lindabs stand.

Onsdag kl. 10:00 – 15:00                         Landsholdsspiller Thomas Spelling fra Sønderjyske Ishockey

 

Torsdag kl. 10:00 – 15:00                        Jakob Lundvig fra Great Place to Work

 

Fredag kl. 10:00 – 15:00                          Thomas Engholt fra Arkitema Architects

Kontaktinformation
Lindab A/S
Langkær 20
6100 Haderslev
Tlf:73 23 23 23
Email:   lindab@lindab.dk
Den-gennemt-nkte-l-sning-kr-ver-blik-for-helheden