<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Moed os paa Building Green
Leca

Annonce

Mød Leca Danmark på Building Green

Mød os på stand 30 på Building Green og få en snak om vores bæredygtige produkter og løsninger.

 

Leca® letklinker er et produkt med mange anvendelser og flere funktioner - både i forhold til bæredygtighed, men også praktiske funktioner. Leca® letklinker kan eksempelvis tilføre byggerier bedre indeklima, isolering, radonsikring og lydisolering, imens man i klimaløsninger kan bruge letklinkerne til dræn, grønne tage og vandhåndtering. Så hvis du virkelig ønsker at få kvalitet i dit byggeri, er Leca® letklinker et godt produkt at bruge.

 

Leca® letklinker er et naturligt materiale, som vi ”up-scaler” i forholdet 1:5. Når vi producerer materialet er der naturligt nogle organiske stoffer i leret, som hjælper os til at skabe en ”popcorn-effekt”. Vi kan ved yderlig tilsætning af organisk materiale forstærke denne proces.

 

Færre lastbiler pr. levering

Fordi Leca® letklinker er så let et materiale, er det utrolig let håndterbart. Dette sparer også en del i transporten, da der kan være 4 gange så meget materiale på bilerne som fx ved sand og grus.

 

Hos Leca Danmark kan vi tilbyde vores kunder projektspecifikke EPDer, der også indregner transporten fra os til byggepladsen.


Uendelig levetid


Når vi snakker bæredygtighed er Leca® letklinker et produkt, der ikke tilfører farlige stoffer og kemikalier til de omgivelser, de anvendes i.
Samtidig er letklinker et produkt med utrolig lang levetid. Da det er et keramisk produkt, giver det faktisk ikke mening at snakke om levetid, da brændt ler hverken bliver påvirket, forandret eller nedbrudt, når det først er indbygget.

 

Når Leca® letklinkerne er brugt i én opgave, kan de tages ud og genanvendes i et nyt projekt – det være sig f.eks. veje eller huse, da Leca® letklinkerne med deres høje styrke, kan bruges til både vej, havne og andre infrastrukturprojekter, grønne tage og byggeri.

Kontaktinformation
Leca Danmark A/S
Randersvej 75
8940 Randers SV
Tlf:87 61 02 01
Email:   lecadk@leca.dk