Midlertidig overdækning med Allround FW overdækning

Layher’s Allround FW system kan bruges til en lang række opgaver, for eksempel som en bro, eller som understøtning, men også som en midlertidig overdækning. Afhængig af lokale forhold som vind- og snelast, kan man opnå et spænd på over 45 meter.

 

Takket være den boltfri, og gennemtestede kile- og roset-sammenkobling, kan man nemt og hurtigt samle FW kassetterne. FW kassetterne, som er afstivet med Allround komponenter, kranes herefter op på det understående stillads.

 

 

Takket være Layher’s standardiserede system dimensioner, behøver man ikke at bruge trættende opmålingsmetoder.

 

FW systemet kan laves enten som et klassisk sadeltag, eller som pulttag med en taghældning på 15°. FW Overdækningen kan åbnes mellem to kassetter, hvis der er behov for at krane materiale ned.

 

 

Det er også muligt at montere en adgangsvej på siden af FW Kassetten med Allround dæk. Det gør det nemmere at samle, vedligeholde samt varetage snerydning på FW Overdækningen.

 

Læs også: Layher er i front på digitale muligheder inden for stilladser

 

3 klare fordele

1. FW Systemet med høj statisk styrke, gør det muligt at bygge Overdækninger med spænd på over 45 m, afhængig af lokale vind- og sneforhold.

 

2. Takket være de mange fleksible applikationer ved Allround FW Systemet på overdækninger, broer og understøttelse af stilladser, bliver FW systemet nu brugt meget ofte.

 

3. FW systemet består kun af 3 nye komponenter til Allround. Derfor kan det nemt integreres i alt Allround stillads uden skævheder. FW Systemet kan bygges i alle tre retninger.

 

Kontaktinformation

  • Layher
  • Vejleåvej 50, 2635, Ishøj
  • Tlf: +45 69 15 74 00
  • Web: https://layher.dk/
  • Email : Info@layher.dk