Facadestillads: Blitz Rammestillads med integreret faldsikring

Sikkerhed og profitabilitet er ikke modsætninger hos Layher, og dette gælder også for vores facade­ stilladser. Blitz Rammestilladser har med sine få simp­ le komponenter, en lav vægt, en boltfri sammen­ koblingsteknologi, brugervenlig håndtering, samt en logisk montagerækkefølge.

 

Dette sikrer stilladsmontage­ med høj grad af sikker­ hed, som ikke kun er nemt, men også sparer tid og penge. Stilladsdele som konsoller eller gitterdragere, gør det muligt at tilpasse adgangsveje, selv ved kom­ plekse bygningsgeometrier,­ og på denne måde, gør vi det muligt at bygge en sikker platform at arbejde fra.

 

Dette blev også bevist med facadestilladset på denne middelalderkirke på Bad Frankenhausen. Kirken be­ gyndte at krænge, grundet sætning i terrænet, indtil det i dag er 4,60 meter forskudt fra ret vinkel. Det er mere end det Skæve Tårn i Pisa. Ved at bruge brede 1,09m Blitz Rammer, var det muligt for det lokale stil­ ladsfirma at tilbyde et stillads med gode adgangsveje som var mere sikkert, grundet en optimal tilpasning til bygningen og adgangsveje vha. repostrapper.

 

Sikkerhed er stadig en del af pakken – takket være det system-integrerede I-Guardrail - Blivende opskydeligt Rækværk, samt Midlertidig Opskydeligt Rækværk.

 

Layher Blitz Rammestillads - 4 klare fordele

- Hurtigt og ubesværet vertikal montage, såvel som ergonomisk håndtering takket være den simple sammenkoblingsteknologi, samt lette og simple elementer. Sparer på tidsforbrug og omkostninger, for din succes.

 

- Kompromisløs sikkerhed ved montage, og max stabilitet ved både montage og ved arbejdsbrug – takket være fast kile­sammenkobling af komponenter.

 

- Anvendes på både simple, eller komplekse konstruktioner og er fuldt kombinerbar med alle tidligere generationer. Max beskyttelse­ af investeringen, grundet lang levetid, tilgænge­lighed­ for køb i flere årtier og kontinuerlige forbedringer.

 

- Det omfattende sortiment af dele og anvendelsesorienterede tilbehør er velegnet til enhver faggruppe og opgave.

Layh

Layher Blitz Rammestillads – 4 Klare fordele

er Blitz Rammestillads – 4 Klare fordele

Layher Blitz Rammestillads – 4 Klare fordele

Kontaktinformation

  • Layher
  • Vejleåvej 50, 2635, Ishøj
  • Tlf: +45 69 15 74 00
  • Web: https://layher.dk/
  • Email: Info@layher.dk