SiteSeeing_123

Den rigtige stilladsløsning til ethvert behov - med Layhers Integrerede Systemer

Midt i en park på Sjælland ligger Vallø Slot. Facaden på denne fredede bygning fra det 16. århundrede gennemgår i øjeblikket omfattende restoration i et stort projekt.

 

For at lave det krævede stillads blev en løsning med både økonomisk tilpasning og optimering til bygningens geometri valgt. Det danske stilladsfirma, TS Stilladsmontage anvendte derfor en kombination af Blitz og Allround Stillads.

 

SiteSeeing_123_2

 

Det hurtigt-opsættende rammesystem Blitz blev brugt til det firkantede tårn og til det runde tårn blev der anvendt Allround Stillads der nemt kunne tilpasses til geometrien grundet dets fleksible og alligevel effektive design, takket være forskellige søjlelængder og variable vinkler om Allround-rosetten.

 

Da den eksisterende historiske bro over voldgraven ikke havde tilstrækkelig bæreevne, blev der bygget to midlertidige broer, der gjorde det muligt at reparere Vallø Slot. Den rigtige løsning til det var Allround FW-systemet. Dette er mulig da systemet tillader afstivning mod tunge belastninger og der kan derved opnås effektivt og økonomisk fordelagtige løsninger ved hjælp af den supplerende høj-styrke komponent.

 

De to midlertidige broer, med en spændvidde på ca. 25 meter, blev således lavet med Allround FW System – 100% integrerbart med Allround-systemet. Allround FW Broerne bygges ved hjælp af standardkomponenter.

Kontaktinformation

  • Layher
  • Vejleåvej 50, 2635, Ishøj
  • Tlf: +45 69 15 74 00
  • Web: https://layher.dk/
  • Email: Info@layher.dk