<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Faa skaaret og bukket dine staalplader hos LSM Steel Construction
LSM Steel Construction

Annonce

Få skåret og bukket dine stålplader hos lsm:steel construction

 

lsm:steel construction udfører alle former for skæringer samt pladearbejdning. Den nordjyske virksomhed skærer og bukker stålplader og udfører ofte pladearbejde, som viderebearbejdes i egen smedeafdeling, hvor emner samles til videremontering hos kunder. Deres fleksible pladeafdeling betyder, at de kan levere i store og små serier i en høj kvalitet – og til tiden!

 

Skæring til præcision
Skæring kan løfte dit produkt op i en hidtig uset kvalitet. Præcisionen, hastigheden og skærekvaliteten er ypperlig og du vil kunne arbejde videre med skårede emner uden videre.

 

Håndarbejde i høj kvalitet
lsm:steel construction udfører også mere traditionelt pladearbejde. Det er især til mindre og middelstore serier samt meget store emner. Virksomhedens medarbejdere i pladeafdelingen er alle eksperter i pladebukning, stansning, klipning og andre pladebearbejdninger.

 

lsm:steel construction har stor erfaring i at lave store emner, som bliver til konstruktioner, der direkte kan anvendes til montering hos kunder.

 

Kontakt lsm:steel construction, hvis du vil vide mere.

 

 

Kontaktinformation
LSM Steel Construction
Fjerritslevvej 5
9670 Løgstør
Tlf:53 73 71 10
Email:   mail@lsmsteel.dk