<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Wireless by LS Control
LS control

Annonce

Wireless by LS Control

Vi har i tidligere nyhedsbreve fortalt om muligheden for at blive WEB-connected. Denne gang vil vi fortælle om vores nye trådløse sensorer med lang batteritid.

 

Indlæg af Dorthe Frøstrup, LS Control A/S

 

Trådløse sensorer fra LS Control kan anvendes i CTS systemer, der kører Modbus eller sammen med en LS Control styreenhed med Modbus interface. Dette også i kombination med vores SmartConnect løsninger, således, at der opnås en moderne web connected installation med så få ledninger som muligt.

 

Trådløse sensorer fra LS Control benytter 866 MHz MiWi til intern kommunikation mellem sensorer og modtager. Det gør dem velegnede til opsættelse i netværk. Der kan opsættes 7 netværk med hver 32 sensorer pr. system. LS Control Wireless sensorer er dermed en særdeles skalerbar og alsidig løsning til både mindre og lidt større konfigurationer.

 

Læs også: LS SmartConnect Light: Styr ventilation på baggrund af fugt, varme og CO2

 

Sensorerne

Vi tilbyder 3 forskellige sensor-kombinationer; temperatur/fugt, temperatur/fugt/CO2 og temperatur/fugt/VOC.

 

Heartbeat

Sensorernes måler og transmitterer målingen med fast interval, kaldet heartbeat. Vi har valgt følgende interval for at sikre størst mulig komfort i forhold til energiforbrug.

 

Temperatur: 2 min
Fugt: 2 min
CO2: 2 min
VOC: 5 min

 

Batteri

Wireless sensors fra LS Control benytter almindelige AA-batterier (1,5V Alkaline), der kan købes overalt. Trods den lange batterilevetid på ca. 4 år for kombination temperatur/fugt og ca. 2 år for kombination med CO2 eller VOC kræves der altså ikke specielle batterier. Sensorerne er desuden forsynet med en lampe, der indikerer nødvendigt batteriskift.

 

Modtageren

Der anvendes en modtager pr. netværk og modtageren kræver en strømforsyning på 15-24VDC. Modtageren kan også opsættes som repeater i systemer, hvor der er langt fra sensor til modtager.

 

Opsætning og teknisk information

Både sensorer og modtager ”konfigureres” nemt ved hjælp af dipswitches. Læs mere om opsætning af sensorerne og deres tekniske HER.

 

Find mere information omkring opsætning af modtager og repeater, samt teknisk information herom.Kontaktinformation
LS Control A/S
Industrivej 12
4160 Gelsted
Tlf:45 5550 5550
Email:   lsc@lscontrol.dk