<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> LS SmartConnect Light Styr ventilation paa baggrund af fugt varme og CO2
LS control

Annonce

LS SmartConnect Light: Styr ventilation på baggrund af fugt, varme og CO2

LS SmartConnect er et system, hvor styrings- og regulerings-udstyr kan tilsluttes og overvåges gennem en internetforbindelse. I denne artikel vil vi præsentere LS SmartConnect light.

 

LS SmartConnect Light

LS SmartConnect light består af en gateway og en LS Control MultiController. LS Control MultiController kendes allerede af mange installatører og benyttes i mange mindre konfigurationer til at styre ventilation på baggrund af fugt, varme CO2 mm. LS Control MultiController findes også i en 0-100% udgave, hvor der med f.eks. tidsstyring bestemmes, med hvilken indstilling ventilationen kører.

 

Med en gateway tilsluttet MultiController er det muligt at få en del af de samme fordele som med LS SmartConnect. Det er muligt at benytte LS Control app og ligeledes få adgang til LS SmartConnect Center, hvor systemet kan fjernovervåges og styres.

 

Læs også: LS Control: Standardprodukter til energioptimeret ventilation og forbedret indeklima

 

Online sikkerhed

Når man vælger at have produkter på internettet, er det naturligvis vigtigt at tage hånd om sikkerheden, så der ikke skabes en direkte og ubeskyttet adgang ind til boligens eller virksomhedens internet. Derfor er LS SmartConnect light, ligesom alle LS Control internetløsninger, beskyttet med en Nabto licens. En Nabto licens skaber en sikker og ukompliceret adgang til installationen via internettet.

 

Læs også: Interview med direktør i Dansk Byggeri, Michael Nielsen: IT og ny teknologi vil gøre byggeriet mere effektivt

 

Hvis du vil vide mere om LS SmartConnect light, kan du dels læse om LS Control MultiControllers mange muligheder på vores hjemmeside ved at klikke på LS Control Multicontroller og du kan læse meget mere om Internetadgangens muligheder ved at klikke på LS SmartConnect GateWay. Hvis du vil vide mere om det komplette LS SmartConnect, så klik på LS SmartConnect. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

 

 

Kontaktinformation
LS Control A/S
Industrivej 12
4160 Gelsted
Tlf:45 5550 5550
Email:   lsc@lscontrol.dk