<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> LS Control tilbyder digital styring med mulighed for internetopkobling
LS control

Annonce

LS Control tilbyder digital styring med mulighed for internetopkobling

 

LS Control A/S arbejder med triac-styringer, ES 15, ES 30, som er styringer, der gennem årtier er blevet brugt i mange forskellige konfigurationer til at skrue op og ned for ventilationen. De senere år er der dog kommet flere og flere EC-ventilatorer til, der kræver anden styringsform.

 

De senere år er der kommet flere og flere EC-ventilatorer til, der kræver anden styringsform. LS Control A/S arbejder med triac-styringer, ES 15, ES 30, som er styringer, der gennem årtier er blevet brugt i mange forskellige konfigurationer til at skrue op og ned for ventilationen. Til de nye EC-ventilatorer har LS Control A/S leveret mange potmetre og MultiControllere.


Kravene i dag er, at flere og flere produkter skal online, så man kommer derfor med en ny digital styring, som også har mulighed for internetopkobling og styring via app. Den kalder LS Control A/S for LS Online TopBox.

 

Topbox
LS Online Topbox
 
 

LS Online TopBox

Den nye styring monteres på eller ved siden af den ventilator, der skal styres. Styringssignalet kan være enten 0-10V eller ModBus protokol. Og tilsluttes et RJ45 kabel til en router er det muligt at downloade en app til at styre ventilatoren via mobiltelefon eller tablet. Ønskes dette ikke, er det også muligt at styre LS online TopBox ved hjælp af et trådløst potmeter, som man også har udviklet, så der ikke skal trækkes ekstra ledninger fra LS Online TopBox til det eksterne potmeter. Det eksterne trådløse potmeter kan opsættes omkring 100m fra TopBox og benytter almindelige AAA alkaline batterier.


Styring via app

For at benytte LS Online TopBox via internettet kræver det licens til LS SmartConnect fra LS Control A/S. Dette åbner ikke alene for muligheden at styre LS Online TopBox med en bruger app. Det åbner også mulighed for at tilslutte LS Online TopBox til LS SmartConnect Center, som er et overvågningsværktøj, hvor det er muligt at overvåge driften af den tilsluttede enhed, udføre indregulering og efterfølgende fejlfinding.

 

Wireless Pot_web
Wireless Pot
 
 

LS Online TopBox kan benyttes i samme installationer, som de tidligere triac-styringer forudsat, at ventilatoren er udskiftet til en ny energioptimerende EC-ventilator.

Hvis du vil vide mere om LS SmartConnect Center, kan du finde film om det på deres youtube kanal.


 

Kontaktinformation
LS Control A/S
Industrivej 12
4160 Gelsted
Tlf:45 5550 5550
Email:   lsc@lscontrol.dk