<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Gabotherm isoleret roerpanel goer synlige roer usynlige
Kierulff

Annonce

Gabotherm isoleret rørpanel – gør synlige rør usynlige

Gabotherm isoleret rørpanel – gør synlige rør usynlige

 

Optimal løsning

Gabotherm åbner helt nye muligheder for installering af varmesystemer. Enkel og hurtig montage gør rørsystemet meget anvendeligt ved renovering af ældre og nedslidte varmeanlæg.

 

gabotherm 2 redi
 

Med Gabotherm rørsystem føres rørene til radiatorerne frem i isolerede rørpaneler, der eksempelvis erstatter de eksisterende fodpaneler i rummet. Det betyder, at man opnår en smuk og diskret løsning, idet rørene bliver helt usynlige. Og sidst, men ikke mindst, slipper man helt for at brække gulvene op for at installere rørene.

 

g2hmr
Gabotherm findes også i Classic – et smukt alternativ, som passer perfekt til den ældre bygning
 

Minimalt varmetab

Da Gabotherm-rørene monteres i det isolerede rørpanel er varmetabet minimalt, fordi bagpanelet effektivt beskytter mod den kolde ydervæg. Gabotherm-rørene er væsentligt bedre isolerende end metalrør, da de er fremstillet af kunststof. Samtidig holder de i mange år. De ruster eller tæres ikke.

 

Komplet system

Gabotherm-enhederne udgør et komplet system, der sikrer en optimal rørføring og flot finish. I systemet findes der komponenter, der dækker ethvert behov ved installering. Der er let adgang til panelerne, hvilket giver stor fleksibilitet ved udvidelser og ændringer, uanset om panelerne placeres ved gulv, væg eller loft.

 

Læs mere om Gabotherm systemet på https://www.kierulff.dk/produkt/gabotherm/.

Kontaktinformation
Kierulff
Nordre Løkkebyvej 3
5953 Tranekær
Tlf:62 50 11 50
Email:   info@kierulff .dk