Commercial_Barrier_Aarhus_jul_2019_3

Spændende alternativ til kedelige betonklodser

 
Det er snart den tid på året. Og i år er det igen muligt at samles til julemarkeder, juleshopping og juletræstænding. Her skal sikkerheden selvfølgelig være i top, men du behøver ikke at gå på kompromis med hverken udseendet eller julestemningen.
 
Midlertidig sikring behøver ikke at være en kedelig løsning
KIBO Commercial Barrier gør det muligt at skabe barrierer i præcis den form og i det udtryk, du ønsker.
 
Udover at skabe en bestemt stemning, er barrieren også ideel til sponsorsamarbejder. Du kan nemlig få barrieren udviklet med logo eller udformet et produkt og derved skabe en reklamesøjle.
 
Det giver mulighed for at få dækket en stor del af omkostningerne af sponsoren, og du kan få billig eller gratis sikring til dit event.
 
 
Commercial Barrier - julegaver på rådhuspladsen (002)
 
 
KIBO Commercial Barrier er lavet af stenuld og beklædt med skum og gummi. Den vejer 200 kg. og er dermed betydeligt lettere at fragte og løfte end betonklodser. Barrieren fyldes med vand på lokationen, så vægten øges til ca. 1.300 kg.
 
Læs mere om de tekniske specifikationer her.
 
For yderligere sikring af arrangementet kan der suppleres med  mobile overvågningskameraer eller KIBO Sikrings mobile hegnsløsning, KIBOX.
 
Herunder kan du se, hvordan tilfældige forbipasserende reagerede på KIBO Commercial Barrier, pakket ind i gavepapir, ved Rådhuset i Aarhus for 2 år siden
 
 
 

Kontaktinformation