Bygningsarbejder

Reducer risikoen for tyveri på byggepladsen

 

Tyveri på byggepladser er desværre (stadig) et stort problem. Med det rette sikringsniveau kan du reducere risikoen for indbrud.


Henover påsken har flere byggepladser haft besøg af ubudne gæster, som har stjålet værktøj for flere hundrede tusinde kroner. Selvom værktøjet i alle tilfælde var låst inde i containere, formåede tyvene at skære låsene op og stikke af med udstyret.


Sikring af byggepladsen reducerer risikoen for indbrud og tyveri
Ved at leje en mobil sikringsløsning til byggepladsen - f.eks. overvågningskameraer, betonklodser, bomanlæg eller en mobilport - kan du spare på udgifterne forbundet med tyveri samt undgå spildtid og forsinkelser i byggeriet.


Uanset hvor meget man sikrer byggepladsen, er det umuligt at gardere sig fuldstændigt mod tyveri. Men et højt sikringsniveau på byggepladsen vil ofte gøre det så besværligt og tidskrævende for tyvene, at de opgiver at bryde ind, da risikoen for at blive opdaget simpelthen er for stor.


Her er nogle konkrete tiltag til, hvordan du kan sikre din byggeplads og dit udstyr:
  • Mobilporte og/eller mobile bomanlæg sikrer adgangsveje og signalerer, at der er adgang forbudt for uvedkommende på byggepladsen. Samtidig forsinker de eventuelle forsøg på indtrængen.

  • Mobil videoovervågning på hele – eller dele af – byggepladsen virker både opklaringsfremmende og præventivt, idet tyven er mindre tilbøjelig til at bryde ind, hvis der er overvågning på pladsen. Skulle tyven alligevel tiltvinge sig adgang til byggepladsen, kan overvågning med anråb samt tilkobling til kontrolcentral være med til at fange gerningsmanden, da kontrolcentralen hurtigt kan reagere i tilfælde af indbrud og/eller tyveri.

  • Synlig skiltning med ”videoovervågning” virker forebyggende, da tyven bliver gjort opmærksom på, at al færden på byggepladsen overvåges.

  • Tunge genstande som f.eks. betonklodser kan stilles foran containeren med værktøj, så dørene ikke kan åbnes, selv hvis låsen brydes op. En betonklods ovenpå containeren umuliggør desuden, at tyven uden videre kan køre væk med containeren.



Lej mobile sikringsløsninger til byggepladsen hos os

Vi tilbyder et stort udvalg af mobile sikringsløsninger – blandt andet mobilporte , overvågning og betonklodser .


Kontakt os på 70 10 70 77 eller kibo@kibo.dk , hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre din byggeplads.
 
 

Kontaktinformation