kibomindre

Kibo Security Group A/S sælger aktier til Garda Sikring

 

Ejergruppen af KIBO Security Group A/S har pr. 23. august 2023 frasolgt 100% af sine aktier i KIBO Security Group A/S til Garda Sikring i partnerskab med EMK Capital.

 

Salget sker mhp. at styrke KIBO Sikrings brand og position i Norden, hvilket vil ske i samarbejde med EMK Capitals eksisterende sikringsselskab Garda Sikring i Norge.

 

KIBO Sikring A/S er en markedsledende sikringsvirksomhed i Danmark, som forestår projektering, installation og servicering af såvel stand-alone løsninger som komplekse integrerede sikringssystemer. Med en veludbygget service- og beredskabsafdeling varetager KIBO Sikring A/S desuden forretningskritiske nedbrud hurtigt og effektivt på alle tider af døgnet.

 

KIBO har sin oprindelse i 1966, hvor Midtjysk Tråd etableredes som hegnsfirma. I 1982 blev Midtjysk Tråd til aktieselskabet KIBO HEGN A/S.  I 1988 ændredes navnet til KIBO SYSTEM A/S og i 2015 til KIBO Sikring A/S.

 

I 2005 udvidede virksomheden med kompetencer indenfor Elektronisk Overvågning og Service. Siden 2005 har KIBO Sikring A/S således været markedsledende inden for totalt-integrerede sikringsløsninger til Danmarks største virksomheder og myndigheder.

 

Gennem årene har KIBO Sikring A/S gennemgået en betydelig transformation, herunder juridisk og organisatorisk omstrukturering, centralisering af indkøb, digitalisering, interne uddannelsesforløb, bæredygtighedsinitiativer, krydsudnyttelse af ressourcer m.m.

 

I forbindelse med salget fratræder bestyrelsen, herunder bestyrelsesformand Torben Bjerre-Madsen, der tiltrådte i forbindelse med at Executive Capital kom med i ejerkredsen i 2018: "Det har været fem spændende år og jeg er imponeret over den udvikling KIBO har været igennem under Lars og Mortens dygtige og engagerede ledelse. Jeg er sikker på, at KIBO kan fortsætte sin imponerende udvikling i de kommende år og sender alle ledere og medarbejdere i KIBO de bedste ønsker for fremtiden".

 

Administrerende Direktør i KIBO Sikring A/S, Lars Kramer, udtaler om salget: ”Vi er stolte af den markedsledende position, som KIBO Sikring A/S har opbygget på det danske marked. Nu fortsætter vi rejsen uden for Danmarks grænser, og vi er overbeviste om, at vi er er godt positioneret til stærk udvikling i Norden i tæt samarbejde med Garda og EMK Capital”.

 

Kontaktinformation