kibo-sikring

Event Gate sørger for overblikket til dit event

Event Gate er en mobil persontæller, der ved hjælp af kameraer installeret ved ind- og udgange til arrangementspladsen præcist holder styr på, hvor mange mennesker der er gået ind på pladsen og har forladt den. Dermed giver den et klart billede af, hvor mange deltagere der til enhver tid er til arrangementet.

Rodkjær Event skulle afholde et musikarrangement, hvor de havde et behov for at vide, hvor mange deltagere der til enhver tid var inde på koncertpladsen. Derfor udviklede de sammen med KIBO Sikring Event Gate.

 

Event Gate er et mobilt persontællesystem, der kan registrere antal mennesker, der går ind og ud af et arrangement. Det gør den ved hjælp af kameraer, der er installeret ved indgangen og udgangen af det indhegnede område.

 

- Selve tællesystemet, Event Gate, er statistisk et godt redskab, men det er også potentielt et godt redskab på selve afviklingen, fordi man hele tiden kan holde øje med, hvor mange mennesker har vi - og det kan bruges til rigtig, rigtig, rigtig mange ting!, siger Mikael Rodkjær, Stifter af Rodkjær Event, om Event Gate.

 

 

En mobil persontæller til mange formål

Har man konstant det fulde overblik over antallet af gæster til ens arrangement, bliver det også lettere mere effektivt at administrere håndteringen af barer, boder med videre.

 

- Da arrangementet var ved at slutte, kunne vi se, at vi på daværende tidspunkt havde 10.000 mennesker tilbage på pladsen, så vi vidste, at 5000 var gået hjem. Det betyder rigtig meget for alt muligt omkring bar-håndtering og mad-håndtering, fordi vi f.eks. kan lukke en hel bar, fortæller Mikael Rodkjær.

 

Uanset om det er et musikarrangement, et motorsportevent, et kræmmermarked eller et andet midlertidigt event, kan Event Gate hjælpe med planlægningen af både det sikkerhedsmæssige i crowd control og det mere praktiske i afviklingen.

 

Event Gate gør brug af vores mobile kameraer og kan f.eks. kombineres med KIBOX mobilhegn.

 

Læs mere om Event Gate eller kontakt os på 70 17 70 77 eller kibo@kibo.dk for at høre om dine muligheder.

 

Kontaktinformation