Kibo

En speedgate er ideel til passagesikring ved virksomheder

 

En speedgate er et adgangskontrolsystem med døre eller låger, som ofte placeres i f.eks. i indgangspartier i alt fra industribygninger til legeland.

 

Speedgates er normalt udstyret med sensorer, der kan detektere en person, når de nærmer sig, og automatisk åbne – eller lukke – dørene, når de nærmer sig.

 

Vores æstetisk tiltalende speedgates er den ultimative løsning til sikring af passager. Alle speedgates har et højt sikkerhedsniveau og hurtige drifthastigheder. Herudover har alle speedgates anti-tailgating detektionssystemer, således uautoriserede personer ikke kan snyde sig gennem systemet.

 

Speedgates egner sig især til kontrol af indgange og udgange i områder med stort person-flow. Alle vores speedgates har LED-belysning og tilbyder et væld af forskellige betjeningsmuligheder såsom stregkoder, kortlæser, RFID, MIFARE og biometrisk læser. 

 

Speedgates kan placeres forskellige steder i bygninger eller områder, således de sikrer, at kun autoriserede brugere har adgang til området. De er dermed ideelle til sikring af passager.

 

Speedgates er også kendt som speedlanes, speedstiles, personsluser og adgangssluser. Læs mere om fordelene ved speedgates nedenfor. 

 

Speedgates vinder frem i erhvervslivet grundet øget fokus på sikkerhed 

 

Speedgates er blevet mere populære som adgangskontrol i erhvervslivet, da de i løbet af de sidste få år er blevet både mere avancerede og samtidig mere tilgængelige ift. pris. Derfor ses de oftere i indgangspartier, receptioner, lobbyer m.v.  



Grundet den stigende opmærksomhed på sikkerhed i erhvervslivet, er speedgates derfor et oplagt valg for virksomheder, som ønsker at øge sikkerheden ved ind- og udgange.

 

Alle vores speedgates har LED-belysning og tilbyder et væld af forskellige betjeningsmuligheder såsom stregkoder, kortlæser, RFID, MIFARE og biometrisk læser, hvilket sikrer, at kun autoriserede personer får adgang til området.

 

Optimeret persongennemstrømning ved store områder og bygninger

 

En speedgate skaber hurtig adgang og øget sikkerhed i et området: En af de primære fordele ved at bruge speedgates er, at de kan åbne og lukke hurtigt og effektivt. Dette gør det nemt og hurtigt for medarbejdere og besøgende at komme ind og ud af virksomheden. Samtidig sikres det, at uautoriserede brugere ikke kan komme ind på området.

 

Opleve du mange besøgende, kan en speedgate hjælpe med at forbedre persongennemstrømningen ind/ud og ud af området, hvilket kan spare tid og øge effektiviteten.

 

Speedgates fås i flere højder, bredder og kan tilpasses mange forskellige miljøer

 

Vores speedgates har et moderne og stilfuldt design, og de kan derfor tilpasses æstetikken i ​​enhver bygning. Dette kan hjælpe med at give en god første indtryk af virksomheden til kunder, besøgende og potentielle nye medarbejdere.

 

Alle vores speedgates fås i forskellige højder og bredder, f.eks. er en bredere model velegnet til brug af kørestolsbrugere.  

 

Vi tilbyder speedgates i flere forskellige udgaver – f.eks. den mere traditionelle d’Tower speedgate eller den moderne speedgate d’Flow, hvor dørene normalt er åbne i stedet for lukkede.

 

Dermed kan speedgates tilpasses til en lang række forskellige miljøer, lige fra industri og kontorbygninger til legeland og svømmehaller.

 

Forlæng levetiden på din speedgate med en serviceaftale

 

Speedgates er designet til at være holdbare og kræver minimal vedligeholdelse. Dette gør dem til en omkostningseffektiv løsning på lang sigt. Vi anbefaler dog altid at vælge en serviceaftale, hvor vi to gange årligt kommer forbi og smører, justerer og kalibrerer din speedgate således den altid kører optimalt.

 

Betjening af speedgates; integration med eksisterende adgangskontrolsystem

 

Speedgates kan som oftest integreres med dit eksisterende adgangskontrolsystem, som f.eks. kortlæser, nøglebrik eller biometrisk scanner. Disse funktioner kan forbedre sikkerheden og kontrollen yderligere og giver samtidig virksomheden et ekstra lag af beskyttelse mod uønsket adgang.

 

Speedgates integreres ofte med bl.a. nedenstående adgangskontrolsystemer:

 

Kortlæsere: Speedgates kan integreres med kortlæsere, der kræver en gyldig adgangskort for at åbne dørene og give adgang.

 

Biometrisk adgangskontrol: Speedgates kan integreres med biometriske adgangskontrolsystemer, der kræver en persons fingeraftryk, ansigtsgenkendelse eller iris scanning for at åbne dørene.

 

Adgangskoder: Speedgates kan integreres med adgangskoder, der kræver en korrekt indtastet kode for at åbne dørene.

 

Videoovervågning: Speedgates kan integreres med videoovervågningssystemer, der overvåger adgangen til bygningen eller området og giver mulighed for fjernovervågning.

 

Du kan naturligvis også vælge at tilkoble systemet til din mobiltelefon eller vælge en fjernbetjening, så du altid kan betjene porten på afstand.

 

Ring eller udfyld formularen i bunden af siden, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med passagesikring ved din virksomhed.

 

Kontaktinformation