Skydeport SKP 200_Vinderup renseanlæg

Adgangskontrol og mekanisk sikring fra KIBO forhindrer adgang for uvedkommende hos Vestforsyning Holstebro

 

Vestforsyning er et multiforsyningsselskab med hovedsæde i Holstebro. Deres hovedopgaver er forsyning af el, vand, varme og rensning af spildevand. Med de mange ubemandede anlæg og stationer, har selskabet et særligt behov for sikring:

 

”Vores behov for skalsikring er primært at undgå, at uvedkommende kommer til skade. Vi har mange stejle skrænter og bassiner, som folk ikke skal kravle op på eller falde ned i. Derfor er det rart at vide, at sikkerheden er i top,” siger Jørgen Ishøi, Afdelingsleder/Maskinmester i Vestforsyning Holstebro.

 

Udover mekanisk sikring har Vestforsyning Holstebro overvågning og alarm på de ubemandede lokationer:

 

”Det giver en tryghed altid at kunne se, at portene ude ved de forskellige indgange er lukkede,” siger Jørgen Ishøi.

 

Hegnsinspektion gennemført_Holstebro renseanlæg

 

Mekanisk sikring, service og hegnsinspektion

KIBO Sikring har leveret tre automatiske porte samt hegn til alle Vestforsyningens seks renseanlæg og pumpestationer. Derudover bliver der lavet service på portene, så de kører uden problemer og udføres hegnsinspektion, hvor KIBO Sikring gennemgår hegnslinjen 1 gang årligt.

 

”Det er rart at have inspektions- og serviceaftaler på vores hegn og porte, så vi med rettidig omhu kan komme eventuelle skader i forkøbet. Måden hvorpå KIBO løser vores behov for sikring fungerer rigtig godt. Efter hver hegnsinspektion får jeg en rapport over, hvor der er behov for at gøre noget,” siger Jørgen Ishøi.

 

Hegnslinje_Thorsminde rensningsanlæg

 

Adgangskontrol – en god investering

De automatiske porte er udstyret med adgangskontrol, der via SMS eller app på telefonen gør det let at åbne og lukke porten for personale og gæster på sitet.

 

”Adgangskontrol har været en rigtig god investering for os. Nu er vi fri for, at alle der skal have adgang, skal have en fjernbetjening. Vi kan let give adgang til personale eller teknikere, der skal ind på lokationen. Al styring foregår inde i appen og det er simpelt at tildele tidsbegrænset adgang og fjerne brugere, når de er færdige med arbejdet. Det er et fantastisk system,” siger Jørgen Ishøi.

 

Svingport_Holstebro renseanlæg

 

Godt og fleksibelt samarbejde

”Samarbejdet med KIBO er rigtig godt, og de er meget fleksible. For nyligt skulle vi have udvidet og flyttet en eksisterende port. Her var det en stor fordel, at det var KIBO, der havde installeret porten og dermed var bekendte med vores systemer og sikringsbehov. Jeg kan helt bestemt anbefale KIBO til andre forsyningsvirksomheder med behov for sikring på flere lokationer,” siger Jørgen Ishøi afslutningsvist.

 

Kontaktinformation