Hires_Ørestad-8

Debatsalon: Hvordan kommer vi i mål med energibesparelserne?

 

Én ting er at have de rette data – en anden er at bruge dem. Netop dét er en udfordring, når det handler om at komme i mål med energibesparelserne i alt fra offentlige byggerier til ejerforeninger eller lejeboliger. Nu sætter Energispring og EjendomDanmark det til debat. Tilmeld dig arrangementet den 17. august.

 

Juni 2022

Af Anine Kristensen, Energispring Sekretariatet

 

 

Den billigste energi er den energi, der ikke bliver brugt. Selvom vores energi bliver grøn, skal vi stadig holde forbruget nede.


Derfor analyseres vores energiforbrug og sparemuligheder som aldrig før og vi har data, som burde gøre det muligt at sætte intelligent og målrettet ind. Men, analyserne og den oparbejdede viden har ikke nok effekt på forbruget. Besparelserne har det med at udeblive.

 

Så – hvor er "the missing link"? Hvordan kan vi blive bedre til at gøre brug af vores viden i praksis? Hvordan skaber vi incitamenterne til at alle aktører får mere gang i energieffektiviseringerne?

 

Vi ved, at der er stort potentiale for at spare i vores bygninger. Det sætter vi fokus på i denne debatsalon i selskab med brugere, branchefolk og politikere.



Kom og vær med til at debattere, hvordan vi kan lukke hullerne
I debatsalonen skal vi høre forskellige cases fra virkeligheden og debattere emnet med hinanden og med politikere fra Københavns Kommune og Christiansborg. Energispring og EjendomDanmark står bag arrangementet.
Se det fulde program og tilmed dig her. Vel mødt!

 

 

troelsNYBlandt andre deltager Københavns Teknik- og Miljøborgmester, Line Barfod i paneldebatten. Foto: Troels Heien

 

 

Tid og sted

17. august, kl. 12-17

Grundejernes Investeringsfond

Ny Kongensgade 15

1417 Kbh K.

 

 

Kontaktinformation

Energispring Sekretariatet

Tlf: 27 11 28 59

Web: https://energispring.kk.dk/

Email: energispring@tmf.kk.dk

 

 

Kontaktinformation

  • Energispring Sekretariatet
  • Njalsgade 13, 2300, København S
  • Tlf: 27 11 28 59
  • Web: https://energispring.kk.dk/
  • Email : energispring@tmf.kk.dk