<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Det har vaeret en rigtig god investering
Jawin Safe Trip

Annonce

Det har været en rigtig god investering

Så klart formulerer én af Jawin Safe Trip brugere sig på spørgsmålet om, hvorvidt han er glad for, at han installerede Smart Start Alkolås i sine biler.

 

Han var blandt de allerførste til at gøre brug af alkolåsordningen, da det blev muligt at få sit kørekort hurtigt tilbage efter en frakendelse af førerretten på grund af spirituskørsel, mod at installere en alkolås. Nu er det tiden, hvor han atter kan køre bil uden at have en alkolås. Frakendelsesperioden er udløbet.

 

- Men jeg har været utrolig glad for at kunne køre, selv om jeg skulle bruge alkolås. Så kunne jeg genoptage mit arbejde.

 

Det var dog en drøj omgang at blive godkendt til at deltage i ordningen.

 

- Da jeg var en af de første, der søgte om at komme ind i ordningen, var informationerne om denne ordning ikke nået ud til dem, der skulle arbejde med den. Det forsinkede min godkendelse med mindst én måned.

 

Læs også: Stor interesse for Smart Start alkolåse fra Jawin Safe Trip på Transportmessen i Herning: Alkolåse giver ekstra sikkerhed

 

Brugeren har kun ros til overs for Smart Start Alkolås

 

- Den fungerer upåklageligt. Jeg var lidt nervøs for, om den ville virke i frostvejr, men det gør den. Og samarbejdet med Jan Winum Poulsen og hans værksteder har været perfekt. Jeg fandt endda et værksted, som også arbejdede uden for normal arbejdstid, hvor jeg havde bedst tid. 

 

Der er enkelte punkter, hvor vor bruger mener, at ordningen bør forbedres.   

 

- Det er forkert, at man ikke må køre i udlandet og så kan der gå et par dage fra det midlertidige kørekort udløber til man får det nye. Det burde Trafikstyrelsen lave om på. 

 

Brugerens konklusion er, at alkolåsen virker perfekt, men loven er nok lidt firkantet. Smart Start er godkendt af Trafikstyrelsen og Rigspolitiet.  

 

Læs mere om alkolåsordningen på Trafikstyrelsens hjemmeside

 

Kontaktinformation
Jawin Safe Trip
Læborgvej 66
6650 Brørup
Tlf:7089 0010 (man-fre 08-17)
Email:   jwp@jawin.dk
Jawin-Safe-Trip