<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> intempus ikontrol integration
iKontrol er ny integrationspartner

Annonce

iKontrol er ny integrationspartner

”Vi vil hellere være en del af en god værktøjskasse end blive et helt multiværktøj”
Med integrationen mellem iKontrols kvalitetssikring og Intempus’ timeregistrering vil begge virksomheder skabe synergieffekter, der gør hverdagen i byggebranchen endnu nemmere. Det skal være muligt at plukke præcis de systemer, der er modne til ens egen forretning.  

I såvel Intempus som iKontrol kan man hurtigt blive enige om, at det kun kan gå for langsomt med at digitalisere papirarbejdet i byggebranchen. Den holdning virker til at være blevet en tendens, for det myldrer frem med forskellige IT-løsninger, der dels skal gøre det nemmere at udføre alle dele af sit arbejde, men ikke mindst også højne kvaliteten.


Derfor har de to virksomheder valgt at arbejde sammen om at integrere til hinandens systemer. I første omgang synkroniseres sagsoprettelsen, så det er slut med dobbeltoprettelse for at holde tingene ajour.


”Som to af de førende IT-leverandører til byggeriet i Danmark har vi valgt at lave denne integration og derudover indgå i et strategisk samarbejde, der stiller begge virksomheder bedre i konkurrencen, og som betyder konkrete fordele for kunderne,” siger Torben Kovaltsenko Jørgensen, administrerende direktør i iKontrol.


Bag integrationen ligger også en filosofi om at gøre det nemt at kombinere forskellige systemer, så brugeren kan udnytte kompetencerne hos præcis dem, der er bedst på et givent område.


”Vi ser det her som en kasse, hvor der ligger noget værktøj i af høj kvalitet. Man kan godt skrue en møtrik fast med en papegøjetang, men det er altså bedst at gøre det med en svensknøgle. På samme måde vil vi hellere være virkeligt gode til timeregistrering og så fokusere på at smidiggøre overgangene mellem de forskellige systemer i stedet for at udvikle os til en software-version af en schweizerkniv, der kan en masse forskellige ting - men er det den måde, man bliver de bedste til det, man gør?,” spørger Peter Haahr Rasmussen, COO og medstifter af Intempus.


“Så vil vi hellere udnytte teknologien til at få de forskellige systemer til at kunne tale sammen og i praksis fungere som ét system. Det er de færreste forretninger, der er ens, og derfor er det så svært at ramme bredt, men samtidig præcist. Men kan vi nå derhen, hvor brugeren uden at skulle gå på kompromis kan håndplukke de systemer, der passer til den pågældende forretning, er vi nået langt,” mener Peter Haahr Rasmussen.


Synkroniseret sagsoprettelse er første skridt

Nu er den nye integration så klar til at blive lanceret, og i første omgang byder den som sagt på synkroniseret sagsoprettelse.


”For mange kunder kan det virke generende at skulle dobbeltoprette projekter via mange forskellige systemer. Da iKontrol og Intempus har en lang række fælles kunder, er vi glade for at kunne fortælle, at projektoprettelsen er fuldstændig automatiseret de to systemer imellem,” siger Torben Kovaltsenko Jørgensen.


På sigt er det planen at udvide integrationen væsentligt, og for at sikre, at der bliver brugt udviklingskraft på noget, der er en efterspørgsel på, hører de to partnere meget gerne fra såvel nuværende som måske fremtidige fælles kunder.


”Vi kommer over de kommende måneder til at udvide vores integration, således at brugeroplevelsen i marken for vores brugere bliver endnu bedre og mere flydende. Målet er at mindske fornemmelse af, at man rent faktisk arbejder i to apps, og vi er allerede i gang med at identificere alle de områder, hvor systemerne overlapper hinanden og med fordel kan lære at tale sammen,” slutter Torben Kovaltsenko Jørgensen.Har du ønsker til integrationen? Så giv os endelig din feedback! Du kan kontakte os her. Eller er du interesseret i at få en personlig demonstration af, hvad Intempus og iKontrol kan gøre for netop din forretning? Så tøv ikke med at booke en online fremvisning her.
Kontaktinformation
Intempus
Staunings Plads 3
1607 København V
Tlf:26 390 400
Email:   kontakt@intempus.dk
intempus-ikontrol-integration