Én samlet pakke, der sparer dig for tid, besvær og penge

Annonce

Én samlet pakke, der sparer dig for tid, besvær og penge

Er du medlem af Dansk Håndværk, har vi gode nyheder til dig. Intempus er gået sammen med e-conomic, ProLøn og Dansk Håndværk om at lave en komplet pakke til din håndværksvirksomhed, så du får topmoderne administrationsværktøjer til en fordelagtig pris.

I øjeblikket er det ikke svært for de danske håndværksvirksomheder at skaffe arbejde nok. Tværtimod kan det i perioder knibe med arbejdskraften. Derfor bør det være en kærkommen nyhed, at det nu bliver nemmere og billigere at øge sin mængde af tilgængelige arbejdstimer. Ja, man kan sågar spare både penge og tid samt øge antallet af fakturerbare timer, hvis man ikke i forvejen har stiftet bekendtskab med nogle af de IT-værktøjer, der er til rådighed.


Dansk Håndværk (DHV) lancerer nemlig en komplet løsning med mobil time- og sagsstyring, regnskabsprogram og lønsystem under én fælles paraply; “DHV Økonomi”. Det er henholdsvis Intempus, e-conomic og ProLøn, der agerer samarbejdspartnere og står bag systemerne, som tilbydes til Dansk Håndværks medlemmer til en reduceret pris på både opsætning og løbende licenser.


Sparer to arbejdsdage hver måned


At der er en såvel økonomisk som tidsmæssig besparelse at hente kan Jan Falk Schollert, som til daglig driver familievirksomheden
Falk Tag & Facade, skrive under på. Førhen brugte de almindelige almindelige håndskrevne arbejdssedler og lavede lønnen manuelt. Det brugte Jan Falk Schollerts kone, Helle, én hel arbejdsdag på hver 14. dag. Nu bruger hun kun en time.


“Hop ud i det. Det er det eneste, jeg kan sige,” fortæller Jan Falk Schollert, som bakkes op af Morten Frihagen, direktør i Dansk Håndværk.


“Erfaring viser, at når virksomhederne bruger et professionelt – men enkelt - økonomi og sagsstyringsystem, får lederne bedre overblik og sparer tid. Den tid kan de i stedet bruge på kunderne, og det kan ses på bundlinjen,” siger han.


Du kan læse mere om DHV Økonomi og ikke mindst skrive dig op til at høre mere her.

 
Kontaktinformation
Intempus
Staunings Plads 3
1607 København V
Tlf:26 390 400
Email:  
dhv-oekonomi
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555