<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https www iteffect dk nav byg og anlaeg
Få bedre indblik i projekterne og optimér den økonomiske styring

Annonce

Få bedre indblik i projekterne og optimér den økonomiske styring

Som en del af løsningen NAV Byg og Anlægs løsning, giver funktionen ’kalkulation og tilbud’ mulighed for bl.a. at beholde og bruge jeres standard skabeloner til projekterne. I får altså dermed husket alle omkostningerne i jeres kalkulation- og tilbudsfase.

I kan også oprette egne Enterprise-, spjæld-, og projektskabeloner eller integrere jeres nuværende kalkulationsprogram.

 

Giver bedre indblik i projekterne
Vi kan integrere med de fleste kalkulationsprogrammer (som f.eks. Sigma). Det betyder at I kan få jeres nuværende kalkulationsprogram integreret til jeres Microsoft Dynamics NAV Online og dermed spare tid og få det optimale indblik i projekterne.

Opret kalkulation og tilbud i Microsoft Dynamics NAV og få mulighed for nemt at skifte det til at blive en ordre i systemet, når I har vundet projektet. I sparer tid og undgår samtidig tastefejl.

 

Kalkulation og tilbuds modulet er en del af vores samlet IT-løsning ’NAV Byg og Anlæg’ til bygge- og anlægsbranchen. Vi har tidligere fortalt om modulet ’finansoptimering’ – se artiklen her.

 

 

Nysgerrig efter at vide mere?

Så tag med os på messe i næste uge i Taastrup eller Aarhus – IT-messen arrangeres af Dansk Byggeri og BASIT (er du i branchen kan du komme gratis med ved at tilmelde dig her: https://www.iteffect.dk/messe-2018/
Via samme link kan du også tilmelde dig og få gennemgået en gratis demo af løsningen. 

Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
https---www-iteffect-dk-nav-byg-og-anlaeg-