<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https www iteffect dk it loesning til byggeri anlaeg
Nem opgavestyring (med godkenderpanel)

Annonce

Nem opgavestyring (med godkenderpanel)

Modulet opgavestyring, og det tilhørende godkenderpanel, kan være med til at lette arbejdsbyrden væsentligt – både på kontoret og i marken. Med  timeregistreringen, kan der registreres timer, ressourcer og materialer direkte på såvel sager, som på opgaver. Med integration af vores tidsregistrering i virksomhedens IT-løsning, kan der nu registreres arbejdstimer direkte fra mobilen eller tabletten i skurvognen. 
Den projektansvarlige får tilsendt registreringerne og kan nu godkende registreringerne inden de digitalt sendes videre til bogholderiet. Det er smart! Samtidig er det nu muligt ikke at være så upopulær i bogholderiet fordi, at de medarbejdere der sidder der, ikke længere behøver at rykke for registreringer og godkendelser.
 
Hurtigt overblik 
Platformen til timeregistreringen indeholder en månedskalender, hvor der er mulighed for at se alle registreringer. Gemte timeregistreringer er orange, mens de godkendte timer er grønne. Der er altså mulighed for at gemme registrerede timer, inden de sendes videre til godkendelse hos formanden, hos projektlederen eller hos bogholderiet. Yderligere er der også mulighed for at registrere maskiner og tidsforbrug af disse, til hver enkelt opgave. Du kan også vedhæfte billeder på den enkelte registrering, som så gemmes under den sags mappe på SharePoint. Den digitale tidsregistrering kan bruges på alle enheder og fås til alle systemer, da det er en udviklet webløsning. Den er derfor altid opdateret og der er mulighed for at logge på, så længe der er internet tilgængeligt. 

Læs meget mere om opgavestyringen i Byg & Anlægsløsningen.  Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
https---www-iteffect-dk-it-loesning-til-byggeri-anlaeg-