<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https www iteffect dk byggeri haandvaerkere og entreprenoerer
Timeregistrering af arbejdstid, ressourcer og materialer

Annonce

Timeregistrering af arbejdstid, ressourcer og materialer

"Timeregistreringen? Jeg skulle lige vænne mig til det, men det er bare smartere"  
- Jimmy fra P. Olesen og Sønner A/S. Jimmy slipper for at registrere timerne på papir og kan nu registrere direkte på hans telefon efter endt arbejdsdag. Idet han har registreret timer, sendes de til godkendelse ved den projektansvarlige. Timerne kan nu godkendes eller redigeres og efter godkendelse sendes de direkte til fakturering hos bogholderen. 

Hos P. Olesen og Sønner har det betydet, at de nu sparer al den tid som de før brugte på indsamling af timeregistrering, mistet papirer, indtastning af timer osv. 
Bogholderen hos P. Olesen og Sønner, udtaler sig om hvilke andre fordele tidsregistreringen har haft i hendes hverdag:

”Førhen var der jo ofte rettelser, og så skulle de manuelt tastes ind i systemet samtidig med, at vi skulle indsamle alle timesedler for så at taste dem ind i systemet – nu, når der er trykket godkend på registrering, så ruller de direkte ind i økonomisystemet, og det er meget nemmere, end før. Dataindsamlingen er blevet markant hurtigere og mere sikker – det er slut med tabte timer, og jeg sparer al den tid, jeg før brugte på tastearbejdet! - Og der var meget med 85 ansatte.  Jeg har i hvert fald sparet et sted mellem 1½-2 dages arbejde i hver lønperiode,”
 
- Maiken, Bogholder hos P. Olesen og Sønner.
 

Klargør dit behov for timeregistrering før valg af pakke

”Der er rigtig mange tilbud derude og det kan være svært at gennemskue hvad du får med i prisen. Du er nødt til først at klarlægge dit behov for løsningen – skal der godkendes timer inden fakturering? Skal der registreres materialer og ressourcer? Skal der være integration til økonomisystemet/ERP? Vil du gerne kunne trække rapporter baseret på virksomhedens tidsforbrug på forskellige projekter? Osv. 
Har du styr på dine behov bliver det markant nemmere at vælge udbyder.” – Kim Friis, Adm. Direktør IT-Effect. 

Integrationen til økonomisystemet kan give dig flere fordele – måske også nogle fordele som du ikke var helt klar over. Derfor har vi lavet en lille video hvor Kim fortæller om hvilke standardfunktioner der i dag er inkl. I løsningen. Du vil også kunne danne dig et indblik i hvilke funktioner der kan være til fordel for dig.

Er du i tvivl om hvad dine behov er? Giv os et kald, vi tager altid gerne en uforpligtende snak – ring på telefon: 87 43 10 00.
Du kan også selv prøve kræfter af med timeregistreringen - vi har gratisversioner på alle vores tre pakker - se mere herKontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
https---www-iteffect-dk-byggeri-haandvaerkere-og-entreprenoerer-