<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> find prisen p den komplette it loesning
Find prisen på den komplette IT-løsning, der er tilpasset netop din branche

Annonce

Find prisen på den komplette IT-løsning, der er tilpasset netop din branche

Få et overblik over, hvilke moduler vi mener er relevante for din branche. 

Vi har udarbejdet forslag til, hvordan den optimale IT-løsning ser ud, for en lang række forskellige brancher indenfor bygge og anlæg. Baseret på forskellige konstellationer af medarbejdere i hver af brancherne, har vi givet et priseksempel på den månedlige omkostning ved én komplet IT-løsning.  

Er du interesseret i at vide mere om vores løsning? Så kan du booke en gratis demo-gennemgang af Byg & Anlægsløsningen og opleve, hvad den kan gøre for dig og din virksomhed.  

Der findes 2 udgaver af vores løsning - Cloud og Pro. Cloud-løsningen er baseret på Dynamics 365 Business Central – tidligere kendt som Navision - som er placeret i Microsoft Azure-skyen. Der er derfor ingen omkostninger til servere og løsningen kan tilgås direkte fra din browser. Denne løsning kan bedst beskrives som en standard IT-løsning og leveres som en færdig løsning.  Pro-løsningen er til virksomheder, der har brug for tilretninger eller en skræddersyet løsning. Det kan f.eks. være virksomheder med mange medarbejdere, egne servere eller eksisterende opdateringsabonnement hos Microsoft.  

Begge løsninger indeholder et standard økonomi-og administrationssystem og et udvidet forretningssystem. Da løsningerne er bygget på Microsofts løsning, er også sikkerheden omkring løsningerne yderst professionel. Der er support inkluderet, integrationsmuligheder til andre systemer, ingen begrænsninger på posteringer/plads, gratis adgang til din revisor, portalløsning til time-, ressource- og materialeregistrering, samt flere andre funktioner.  
Læs om alle funktionerne her.

Lad os sammen prøve af, om din virksomhed kan bruge en standard IT-løsning. Det er ganske gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre, er at vælge din branche - så gør vi demoen klar. 
Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
find-prisen-p--den-komplette-it-loesning