<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> finansoptimering
Finansoptimering

Annonce

Finansoptimering

Optimér bogholderiet med finansoptimering – en del af NAV Byg og Anlæg

Et af de 8 moduler i den komplette IT-løsning til bygge-og anlægsbranchen er finansoptimering, og med dette modul bliver administrationen af finanserne en hel del nemmere og hurtigere.

 

Vore partnere hjælper med at gøre løsningen brancherelevant

NAV Byg og Anlæg, bygger på Microsoft Dynamics NAV platformen eller Navision, som produktet tidligere hed og som mange i Danmark kender produktet under. Der er flere millioner brugere på verdensplan og produktet høster stor anerkendelse af både brugere og revisorer verden over. I Danmark alene er der mere end 10.000 virksomheder som bruger Dynamics NAV.


NAV Byg og Anlæg bruger derfor alt standard NAV fra Microsoft, men er samtidig udbygget med nogle af de mest anerkendte tillægsmoduler til branchen.

Vi er blevet partnere med bl.a. Bluegaarden/Dataløn og Lessor løn for at optimere administrationen af løn. Finansoptimeringen i NAV Byg og Anlægs løsningen gør det muligt at få lønintegration der frigiver tid hos de ansatte i bogholderiet.


Continia er i høj grad også relevant at nævne når vi taler om finansoptimering – vi oplever at med en integration til Continias løsninger oplever vores kunder en væsentlig forskel. Finansoptimeringen giver bl.a. bankbetalinger direkte fra Microsoft Dynamics NAV, EDI betaling, udvidet udskrift, bank modul og bankkontoafstemning.

 

Bliv klogere på finansoptimering

Læs hvad vi syntes er smart finansoptimering og hvilke fordele det kan give jer. Vi har samlet fordele, tips og generel information om finansoptimering i et blogindlæg.


Du kan også læse mere om hele løsningen på vores hjemmeside:
www.iteffect.dk/nav-byg-og-anlaeg/

 

 

Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
finansoptimering