<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> download ebogen om skiftet fra microsoft c5
Download e-bogen om skiftet fra Microsoft C5 til Byg & Anlægsløsningen

Annonce

Download e-bogen om skiftet fra Microsoft C5 til Byg & Anlægsløsningen

Der kan dukke mange spørgsmål op, når det kommer til skift af ERP-system. Derfor har vi udarbejdet en e-bog om skiftet fra Microsoft C5 til en branchetilpasset løsning - nemlig Byg & Anlæg. 

E-bogen er skrevet af IT-Arkitekt og Administrerende Direktør Kim Friis, som har mange års erfaring med ERP-systemer og integrationer, og som til daglig har en stor kontakt med markedet og kunderne i bygge- og anlægsbranchen. Kim fortæller:
"Vi har valgt at lave e-bogen, fordi vi ofte bliver mødt med en del forvirring i markedet vedr. skift fra Microsoft C5. Det kan være svært både at gennemskue hvad man får i stedet for ens Microsoft C5, havd produktet koster og hvad der er inklusiv i en eventuel ny løsning ift. den branche man befinder sig i. Vi prøver at besvare nogle af de spørgsmål vi som IT-partner og rådgiver oftest møder og samtidig giver vi et par tips og ideer til hvad du skal huske, hvis du nu står midt i en proces, hvor du leder efter et nyt IT-system."

Læs blandt andet om:
Hvilke fordele der er, ved at opgradere fra Microsoft C5 til Byg & Anlægsløsningen og komme på en Microsoft Dynamics NAV/Navision / Microsoft Dynamics 365 Business Central-løsning.
Hvilke forskelle der er fra Microsoft C5 til Byg & Anlægsløsningen.
Hvordan data konverteres.
Hvorvidt Microsoft C5s projektmodul er magen til det i Microsoft DYnamics NAV/Navision / Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Har du fået lyst til at læse e-bogen, så download den gratis her.
Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
download-ebogen-om-skiftet-fra-microsoft-c5