<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> brugervenlig portal samler alle l sninger et sted
Brugervenlig portal samler alle løsninger et sted 

Annonce

Brugervenlig portal samler alle løsninger et sted 

Med IT-Effects brugerportal har du altid alle vores produkter og integrationer ved hånden, i ét samlet system. En ny funktion i portalløsningen er skabelonbrugere. Med denne funktion kan du som administrator oprette foruddefinerede skabelonbrugere, til brug ved oprettelse af nye medarbejdere. På denne måde sikres det, at alle typer af medarbejdere altid får adgang til de rette produkter, samt oprettes med de rette brugerindstillinger. Nu er det også en mulighed at trække ugerapporter i brugerportalen. Projektledere og godkendere af de registrerede timer kan altså nu ligeledes danne ugerapporter på de projekter de er ansvarlige for, og derved danne sig et overblik over hvilke medarbejdere der har arbejdet på projektet, samt hvor mange timer de har anvendt. På ugerapporten fremgår det også, hvorvidt timerne er gemte eller godkendte og dermed videresendt til den lønansvarlige.    


 

Data om timeforbruget stammer fra vores timeregistrering, som medarbejderne benytter direkte fra tablet eller smartphone. På denne måde kan timerne registreres direkte ude på byggepladsen, i stedet for på en timeseddel, når arbejdet er overstået. Medarbejderne kan også logge forbrugte timer i maskiner, direkte fra deres smartphone eller tablet. På denne måde linkes maskinforbruget til projektet, hvilket selvfølgelig også kan ses i brugerportalen.  

Yderligere finder du også mulighed for at arbejde med godkenderpanelet og fotodokumentation i brugerportalen.   

 

Prøv Byg & Anlægsløsningen med integreret timeregistrering gratis i 30 dage 

Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
brugervenlig-portal-samler-alle-l-sninger-et-sted