Tidsregistrering for manden i marken: Få fuldt overblik over planlagte og brugte arbejdstimer

Annonce

Tidsregistrering for manden i marken: Få fuldt overblik over planlagte og brugte arbejdstimer

Med online tidsregistrering sikrer du nem, hurtig og enkel registrering af dit arbejde, og får fuldt overblik over dine planlagte og brugte arbejdstimer. Det betyder, at det er slut med håndskrevne timesedler og ugesedler, som du skal huske at aflevere. Med online tidsregistrering går ingen timer tabt, og med et enkelt klik sender du dine arbejdstimer direkte til godkendelse. Skab overblik over dine arbejdstimer med nem og enkel, online tidsregistrering. Prøv selv løsningen helt gratis.


Det er bare meget nemmere på mobilen

”Det er blevet noget nemmere, end før vi havde tidsregistreringen. Før registrerede vi jo timerne på papir, og nu er det på mobilen – det ér bare smartere. Jeg sparer tid og behøver ikke at sidde foran computeren,” Jimmy, Manden i marken hos P. Olesen & Sønner A/S.Bogholderiet fortæller også, at det tog lidt tilvænning med den nye metode, men efter lidt tid kan alle se, at det faktisk er nemmere – også for dem selv. Maiken fortæller:”Flere af vores medarbejdere bruger også løsningen til at holde styr på egne timer. Så at løsningen både kan bruges til deres eget regnskab og i vores administrative arbejde, det er rigtig godt,” – Maiken, Bogholder hos P. Olesen & Sønner A/S.

P. Olesen & Sønner A/S
 er en nedbrydnings virksomhed med omkring 85 ansatte. Alle ansatte bruger i dag tidsregistreringen. Jimmy er en af de 85 mænd i marken, og han fortæller om sin erfaring med tidsregistreringen.


Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:  
Tidsregistrering-for-manden-i-marken--F--fuldt-overblik-over-planlagte-og-brugte-arbejdstimer
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555