<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Smart Opgavestyring
Smart Opgavestyring

Annonce

Smart Opgavestyring

Let den administrative arbejdsbyrde - få digital opgavestyring

 

Med digital opgavestyring registreres alle timer, ressourcer og materialer direkte på projekter og opgavetyper. Registreringen foregår via mobil, tablet, PC, ja alle enheder kan bruges – og her kan også tilføjes billeder med supplerende tekst. Når man logger ind i timeregistreringen får man vist kalenderoversigten. Vælger man en dato og derefter plus symbolet (i øverste højre hjørne) opretter man en ny registrering. 
 


Når registreringen er godkendt sendes den til den projektansvarlige, som herefter kan tilgå registreringen i godkenderpanelet. De projektansvarlige kan søge registreringer frem på projekter, medarbejdere eller på en bestemt periode. Det er også muligt for de projektansvarlige at godkende registreringer for hinanden i tilfælde af sygdom eller ferie. Godkenderpanelet ses herunder.

 


 Efter godkendelsen sendes registreringen direkte til kassekladden i økonomisystemet og er nu klar til at blive bogført. 


Få mere information

Opgavestyring er et af de moduler der tilsammen udgør NAV Byg og Anlægs løsningen - én samlet IT-løsning til bygge- og anlægsbranchen. Vi har tidligere fortalt om finansoptimering og kalkulation og tilbud. Læs om alle moduler og løsningen på vores hjemmeside. Her kan I også booke en gratis gennemgang af løsningen, hvor vi tager udgangspunkt i en af jeres sager. 

Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
Smart-Opgavestyring