<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> En digital l ftestang til SMV er
En digital løftestang til SMV'er

Annonce

En digital løftestang til SMV'er

Fra sammenkrøllede papirlapper på gulvet til udførlige registreringer i skyen. Med et cloudbaseret timeregistreringsprogram er den form for effektivisering kvit og frit til rådighed for danske virksomheder.

 

Tekst af Kasper Boye

 

IT-Effect ønsker at gøre dagligdagen lettere for servicevirksomheder i det ganske danske land. Sådan siger direktør Kim Friis om baggrunden for, at virksomheden har introduceret en gratis udgave af deres timeregistreringsløsning på markedet.

 

Det cloudbaserede produkt skal virke som en digital løftestang til især håndværkere, iværksættere og mindre virksomheder, der stadig er tynget af analoge arbejdsgange.

 

- Mange håndværkere bruger i dag helt traditionelle papirsedler, og uanset om de er på byggepladsen eller ude hos Fru Jensen, skal de udfylde en dagseddel. Den ligger så og rumsterer ude i varevognen, og når de kommer ind på kontoret mandag morgen eller fredag eftermiddag, afleverer de den til den stakkels bogholder, som så skal sende fakturaer ud fra en masse sammenkrøllede sedler. Der giver teknologien i dag altså nogle muligheder for at gøre det smartere.

 

Det er de muligheder, som IT-Effect tilbyder de danske virksomheder en omkostningsfri anvendelse af. Som med IT-Effects øvrige ydelser er løsningen lavet med fokus på kunden, som kan registrere timer på alle enheder og i alle styresystemer – uanset om det er på tabletten i sofaen eller på mobiltelefonen i varevognen.

 

 

 

Læs mere om IT og Teknologi

 

Brugerdreven innovation

Kim Friis fortæller, at produktet er udviklet i samspil med en brugergruppe i en innovationsproces, der netop har lagt vægt på brugervenligheden. Produktet skal være så enkelt at anvende, at det kan frigive ressourcer hos brugerne til at fokusere på de ting, de er gode til. IT-udviklere arbejder ofte ud fra eget perspektiv, men her har fokus været på at vende blikket om, fortæller Kim Friis.

 

- IT-folk kan jo hurtigt lige lave et system, som vi synes er meget nemt at bruge, men som regel er det lavet på den måde, så det er let for dem bagved. Her har brugergruppen sagt fra, når det ikke gav mening for dem at indføre data på en bestemt måde, siger Kim Friis og fortsætter:

 

- Et eksempel ved dette system er, at når svenden logger ind, så er det første han ser en månedsoversigt, som han nu kan sammenligne helt direkte med sin lønseddel og se, om det var 10 eller 12 timers overarbejde. Det giver ham indblik i egne timer. Det er en to-vejs kommunikation, hvor håndværkeren giver data ind, og konteret sender en anden slags data tilbage. Så er sløjfen ligesom bundet.

 

Det er ikke en demoversion

Løsningen blev introduceret i 2008, og den opdateres på månedlig basis med nye features og funktioner. Kim Friis understreger, at der ikke er tale om en demoversion eller en begrænset prøveperiode. Gratisversionen er et færdigudviklet produkt, som giver administratoren mulighed for at oprette et ubegrænset antal projekter og brugere. Kun når det skal udvides med andre funktioner, skal man opgradere til en anden version.

 

- Idéen er at man kan hjælpe de helt små virksomheder i gang, som ikke har råd til at investere i programmer. De kan starte med en gratis version og købe sig til noget mere, når behovet opstår. Man kan købe sig ind i pakker, så man får integration til andre systemer. Typisk er det ved cirka 5 brugere, at virksomheder begynder at tilkøbe løsninger.

 

IT-Effect er baseret i Silkeborg og fungerer som strategisk IT-partner for små og mellemstore virksomheder. De leverer økonomi- og projektstyringsløsninger og yder løbende support inden for Microsoft Dynamics NAV og C5. Herudover udvikler IT-Effect cloudbaseret løsninger som timeregistrering, salgsmodul, fotopoint, sharepoint løsning, webshop integration samt andre branchetilrettede løsninger.

Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
En-digital-l-ftestang-til-SMV-er