<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Den digitale byggestyring er rykket op i skyen
Den digitale byggestyring er rykket op i skyen

Annonce

Den digitale byggestyring er rykket op i skyen

Virksomheden IT-Effect har givet de digitale løsninger til entreprenører en ekstra fleksibilitet ved at basere sig på skræddersyede udgaver af kendte systemer og placere dem i Microsofts cloud

 

Tekst af Tim Panduro

 

Stadigt flere entreprenører opdager nødvendigheden af at kunne registrere alle processer fra de første håndværkertimer på byggepladsen og til den afsluttende faktura i et digitalt system Men i mange tilfælde kan systemerne være tunge at danse med, når de skal tilgås af alle i en virksomhed.

 

Hos virksomheden IT-Effect har man længe beskæftiget sig med digitaliseringsprocessen – og her mener man at have fundet en løsning, der tilfredsstiller behovet for både fleksibilitet og en nem brugerflade. Med udgangspunkt i Microsofts kendte systemer skræddersyer man ganske simpelt løsninger i systemet IT-Effect Bygge- og anlægsløsning til den enkelte kunde.

 

”Vores systemer er 90 procent Microsoft, så brugerfladerne er kendte for de fleste. Vi binder dem sammen med de sidste 10 procent. Vi skærer de enkelte programmer til, så kun de funktioner, der er nyttige for den enkelte virksomhed, kommer med. Det gør, at mindre erfarne IT-brugere også kan ramme knapperne, uden at der kommer til at mangle oplysninger til senere brug,” siger Kim Friis, der er stifter af og CEO hos IT-Effect.

 

Som en ekstra feature har IT-Effect valgt at lægge systemerne ud i Microsofts cloud – det vil sige, at man bruger IT-gigantens servere.

 

”Det betyder dels, at underentreprenører, vikarer og andre kan hooke op i kortere eller længere tid, og man kan skalere op og ned, alt efter hvor mange man beskæftiger i virksomheden hen over sæsonerne. Man betaler for sit forbrug, og får store besparelser i forhold til når man bruger lokale hosts,” siger Kim Friis.

 

 

Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
Den-digitale-byggestyring-er-rykket-op-i-skyen