<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> n samlet IT l sning
Én samlet IT-løsning

Annonce

Én samlet IT-løsning

IT-Effect har designet en digital time, materiale og ressourceregistrering, der rummer fotodokumentation, godkenderpanel og servicehåndtering. Systemet er udarbejdet med fokus på at dække alle bygge- og anlægsbranchens IT-behov.

 

IT-Effects time, materiale, og ressourceregistrering er designet med henblik på at lette hverdagen for byggebranchen. Deres system rummer fotodokumentation, godkenderpanel og servicehåndtering, hvilket alt sammen styres af motoren Microsoft Dynamics NAV. Det sikrer en smertefri integration til alle IT-Effects partnere såsom Continia, Sigma, Lessor løn, Bluegaarden og mange flere. Således kan man sikre sig at alle IT-behov i branchen dækkes.

 

- Ved at danne digital integration mellem de forskellige moduler kan vores kunder arbejde smartere, spare tid og bl.a. fakturere hurtigere og derved forbedre likviditeten. Alt hvad branchen har brug for af IT-værktøjer og systemer er samlet i én løsning. Det er ikke sådan at man nødvendigvis skal købe hele løsningen - vi har lavet 8 moduler som kan integreres med hinanden men også kan købes separat, fortæller Kim Friis, der er CEO i IT-Effect, og fortsætter:

- Der hvor vi er med til at gøre en væsentlig forskel, er i de tilfælde hvor kunden får hele IT-løsningen fra kalkulation til opgavestyring til godkendelse og fakturering for til sidst at efterkalkulere. Her oplever de en markant forskel på hvad de bruger af tid på det administrative arbejde og ikke mindst, hvordan arbejdsgangene kan optimeres så det mærkes på bundlinjen.


 

Læs mere om IT og Teknologi

 

Vision

- Vi vil gøre det simpelt, nemt og samtidigt sikkert at have ens IT hos én IT-partner og stadig med muligheden for at skalere ens løsning op og ned efter behov, forklarer Kim Friis.

 

Microsoft Dynamics NAV som motor

Dynamics NAV er motoren bag NAV Byg og Anlægs løsningen - det giver flere fordele såsom at løsningen hele tiden er opdateret og at sikkerheden er i orden. Løsningen ligger i skyen eller på lokale servere som opdateres jævnligt af Microsoft – IT-Effect vedligeholder kundens løsning og sørger for at den lever op til deres krav. De får regelmæssige opdateringer og der bliver hele tiden videreudviklet på standardløsningen.
Kontaktinformation
IT-Effect A/S
Bohrsvej 1
8600 Silkeborg
Tlf:87 43 10 00
Email:   salg@iteffect.dk
-n-samlet-IT-l-sning