<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> HYDRIVE ProCare
Hydrive

Annonce

HYDRIVE ProCare™ - den bedste løsning for alle vognmænd i Danmark

HYDRIVE er et dansk selskab med en klar ambition om at optimere alle forbrændingsmotorer. De gør det ved at kombinere den nyeste teknologi med højaktiv hydrogen/brint for at skabe miljøvenlige motorer og gøre dem mere effektive.

 

Et af de største problemer, som virksomhederne har, er at skulle tage et af deres køretøjer ud af drift for at køre det til mekanikeren ved rengøring eller udskiftning af partikelfilteret. Dette betyder, at bussen eller lastbilen skal tages ud af drift, hvilket betyder tabt indtjening.

 

Hovedproblemet er mængden af sod, der dannes inde i motoren. Soden får partikelfiltrene til at stoppe til, og derved virker de ikke, som de skal.

 

Ved du, hvordan man forhindrer det? Rens dit køretøjs motor med HYDRIVE ProCare.

 

HYDRIVE ProCare er motor- og partikelfilterrens til store køretøjer såsom lastbiler, busser, tog og bådmotorer, idet vores store rensemaskine TC65 kan rense motorer op til 20L. motorer . En ProCare-rens gør på blot 30 minutter motor og partikelfilter mere effektive, samtidig med at køretøjet forurener mindre og køre længere på literen.

 

Vores rensemetode er en 100 procent miljøvenlig teknologi, idet vi kun bruger brint til at rense med, så du undgår at benytte farlige og skadelige kemikalier i din motor.

 

Din motor vil efter rens være mere effektiv og sund, og samtidig udsender den færre skadelige gasser og partikler. Det gælder busser, lastbiler, tog, både og personbiler - og jo oftere vi renser vores motorer, desto renere luft får vi i byerne En yderligere fordel er, at dine værkstedsregninger bliver mindre ved at du får en renere motor og partikelfilter.

 

HYDRIVE er førende inden for rens af motorer med brint, og pt. er vi tilstede mere end 250 steder i Danmark og Sverige.

 

Der er allerede mange større virksomheder, der har vist os deres tillid og fået renset deres køretøjer og dermed få en langt grønnere og bedre vedligeholdt flåde. Det er nemt for dem, da vi kommer til dig og laver rensen, derved skal du ikke tænker over logistik, tabt arbejdsfortjeneste etc. i det vi kan tilbyde at rense 24/7.

 

Virksomheder som Keolis, der er førende leverandør af kollektiv trafik i Danmark og internationalt, testede i 2018 HYDRIVE ProCare™ på 15 af deres busser. De har opnået gode resultater, og Anders Farre Nielsen, værkstedschef ved Keolis udtaler "Tidligere udskiftede vi to til fire partikelfiltre om måneden, hvilket svarer til tusindvis af kroner. Siden HYDRIVE er begyndt at komme her, har vi ikke udskiftet ét eneste partikelfilter”

 

Læs Keolis case her.

 

AutoBude fik i sommeren 2018 en af deres lastbiler renset med HYDRIVE ProCare. De fik også ekstraordinære resultater, og efter en rens kunne vognmanden mærke tydelig forskel på motoren, og han kørte mellem 150-200 meter længere pr. liter. En imponerende forbedring som også vil kunne spare din virksomhed for mange penge om året. Læs mere her.

 

HYDRIVE ProCare™ motorrens giver generelt bedre brændstoføkonomi, og vores kunder sparer op til 15% i brændstof.

 

Vores rensemaskine renser alle de vitale dele, uden adskillelse af motoren. Regelmæssig motorrens sikrer bedre trækkraft, roligere motorgang, og forhindrer tilstoppet partikelfilter. Alt i alt forlænges motorens levetid.

 

Mere end 100.000 køretøjer har indtil nu fået en renere motor med HYDRIVE, og metoden er sikker, gennemtestet og dokumenteret - både ved interne test og ved test af eksterne uafhængige instanser.

 

Både FDM og Motor-magasinet var yderst positive efter at have besøgt vores testcenter i Hedensted. Blandt andet gav Motor-magasinet HYDRIVE 6 stjerner tilbage i juni 2017.

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformation
Hydrive
Lundagervej 100B
8722 Hedensted
Tlf:
Email:   info@HYDRIVE.dk
Hydrive