<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Snedig loesning sikrer varebilen mod indbrud
Herkules Sikring

Annonce

Snedig løsning sikrer varebilen mod indbrud

En låsemekanisme fra danske Herkules Sikring er et effektivt værn mod indbrud i varebiler og lastbiler – det kan spare både tid, penge og ærgrelse

 

 


Tekst af Tim Panduro

 

 

Billede1
Billede2
Billede3
 
 

 

De fleste håndværkere oplever det mindst en gang i karrieren; at komme ud til varebilen blot for at opdage, at låsen er boret op og store mængder værktøj eller andre værdier er forsvundet.


Alene i 2021 skete det i gennemsnit ti gange om dagen, viser tal fra Rigspolitiet.

Men en relativt ny løsning fra Herkules Sikring er et effektivt værn mod problemet med indbrud i både vare- og lastbiler.

Virksomhedens låsemekanisme kombinerer råstyrke med teknologi. Det giver et produkt, der let kan monteres – men som til gengæld er næsten umuligt at bryde op. Den består af en lille låsekasse med et stålbjælke, der låser bilen effektivt uden at fylde det store. Låsen bliver som udgangspunkt koblet sammen med varebilens eget låsesystem.

 

- En lås nytter jo kun, hvis man husker at låse. Det problem kommer vi uden om ved at den er koblet sammen med bilens låsesystem, siger Stine Klokker Fink Iversen fra Herkules Sikring.

 

Billede4

 Hun ved dog, at en del håndværkere har behov for at komme ind i bilen adskillige gange i løbet af dagen. Derfor er der indbygget fleksibilitet i systemet.

 -Det er nemt at deaktivere systemet midlertidigt. Og næste gang bilen startes er den igen lige så sikker som før, fordi systemet automatisk aktiveres efter start.


Læs også: Tyve lænser varebiler i stor stil

Kontaktinformation
Herkules Sikring
Hovedvejen 8
8920 Randers NV
Tlf:52 38 51 00
Email:   kontakt@herkules-sikring.dk