<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Familievirksomhed staar bag revolutionerende laasesystem til firmabilen
Herkules Sikring

Annonce

Familievirksomhed står bag revolutionerende låsesystem til firmabilen

Et indbrud i en firmabil satte tankerne i gang i en håndværkerfamilie fra Randers – resultatet blev et let anvendeligt ekstra låsesystem, der opnår stadig større udbredelse.

 

 

Tekst af Tim Panduro

 

Et indbrud i en kammerats varebil og alt det bøvl, det med førte, satte for nogle år siden tankerne i gang hos en håndværkerfamilie Randers.

Billede1

 

- Vi tænkte, at det måtte være muligt at sikre last- og varebiler bedre. Men de produkter, der var på markedet skulle enten skrues uden på, eller det var nogle bøvlede rullegitre.

 

Min far og bror er håndværkere og opfindertyper, og de gik i gang, siger Stine Klokker Fink Iversen, der står for markedsføring og administration i familievirksomheden.

Billede3

Resultatet blev et system, der ikke fylder meget, men øger sikkerheden markant. En lille kasse med et metalspyd monteres på indersiden af lastrummet. Den forbindes med bilens tænding, så låsen aktiveres automatisk – men den kan også aktiveres manuelt, hvis man skal i varerummet mange gange i løbet af en dag.

 

 

 

 

Stine Klokker Fink Iversen fortæller, at produktet er blevet godt modtaget.

- Alle synes, at det er genialt, og folk undrer sig over, at de ikke har set noget lignende før, siger hun og påpeger, at det er bedre at undgå indbrud, uanset om man har fuld forsikring.

Kontaktinformation
Herkules Sikring
Hovedvejen 8
8920 Randers NV
Tlf:52 38 51 00
Email:   kontakt@herkules-sikring.dk