<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Den ultimative tyverisikring af varebiler fra Herkules Sikring
Herkules Sikring

Annonce

Den ultimative tyverisikring af varebiler fra Herkules Sikring

 

Et indbrud i bilen kan være en dyr affære, så derfor er tyverisikring til din bil en god idé. Låsesystemet holder tyven ude, men de medfølgende mærkater til dørene har også en præventiv effekt. Med selvrisiko og omkostningerne ved aflyst eller udsat arbejde løber det hurtigt op i 20.000-30.000 kr.

 

Herkules Sikring tilbyder en tyverisikring, der sidder indvendigt, ikke kan bankes af og som ikke fryser om vinteren. Som bonus får man fuld automatik og behøver aldrig mere tænke på ekstra aflåsning. Og vil man hellere selv bestemme, hvornår bilen skal låses med Herkules, så klarer systemet også manuel aflåsning. Det kræver bare, at man aftaler det inden montering.

 

Tyverisikring af bil dækker over en lang række af tiltag, der på den ene eller den anden måde kan holde tyvene væk fra værdierne i varebilen. Det er nogle, der er så heldige, at de altid kan parkere bag en låst dør, men det er de færreste. For nogen giver det mest mening, at bilen holder hjemme i indkørslen om natten, men det er desværre ingen garanti for at undgå indbrud. Faktisk bliver der begået utroligt mange indbrud i biler, der er parkeret på private pladser.

 

Herunder kan du se, hvorfor en varevognssikring fra Herkules Sikring er en god idé

 

 

 

 

HERKULES Varevognssikring er gennemtænkt og afprøvet ned til mindste detalje. Gennem hele processen er der blevet sagt “Hvad nu hvis…?” en hel del gange. Og det betaler sig. Låsesystemet findes også til lastbiler, trailercontainer mm.

 

 

Kontaktinformation
Herkules Sikring
Hovedvejen 8
8920 Randers NV
Tlf:52 38 51 00
Email:   kontakt@herkules-sikring.dk