<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> FAGLIGTFORUM Fredagitraernestegn
Have og Landskab

Annonce

FAGLIGT FORUM - Fredag i træernes tegn!

FAGLIGT FORUM: Oplev Arbormaster Rip Tompkins klatre, hør om ny viden om beskæringssår og lær om spredning af sygdomme og skadedyr – helt gratis

Book fredag den 30. august 2019 og kom til Have & Landskab i Slagelse med dine kolleger til en stærk faglig dag om træer!

 

Er du træklatrer, bestiller, gartner eller trænørd, så inviteres du af Dansk Træplejeforening i samarbejde med sine nordiske søster-træplejeforeninger til en dag med live klatring og to gode foredrag. Vi har arrangeret, at Rip Tompkins er rejst hertil fra USA for at fortælle os om hverdagen for en træklatrer, og hvordan du optimerer din sikkerhed i højden og din effektivitet gennem placering af ankerpunkter og arbejdspositionering.

 

Er du én af dem, der bliver nervøs, når Iben M. Thomsen fra Københavns Universitet fortæller om trædød og allergifremkaldende skadedyr i træer, så læg vejen forbi når Iben forklarer hvad du selv kan gøre for at undgå spredning. Du kan godt bevare din nervøsitet for det bliver nok kun værre i fremtiden.

 

Christian Nørgaard Nielsen har undersøgt træernes reaktion på beskæring ud fra et stort antal træer fældet i bytræarboretet Hørsholm. Kom og hør om hvilke træer, der videnskabeligt dokumenteret tåler beskæring bedst og se billederne af de opskårne stammestykker.

 

Workshoppen om træbeskæring og træklatring på Have & Landskab arrangeres i samarbejde med Dansk Træplejeforening- DTF for de nordiske søster-træplejeforeninger gennem en donation fra Nordisk Fond for Bytræer – NFB.

 

 

 

Have & Landskab er meget mere end træer

 

På Have & Landskab ´19 gennemføres Faglig Forum bestående af 5 overordnede emner, der hver indeholder 2 – 3 faglige indlæg. Emnerne er valgt, så de repræsenterer fagets bredde og rummer både aktualitet og kontinuitet.

 

Se programmet på HL19 program

 

Husk også at følge hvad der sker om træer og træarrangementer på Dansk Træplejeforenings Facebook

og brug foreningens hjemmeside til at hente viden om træer.

Kontaktinformation
Have & Landskab
C.A.Olesensvej 2
4200 Slagelse
Tlf:53 60 38 30
Email:   hl@haveoglandskab.dk