<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Energisk biomasse opvarmer danskerne
Energisk biomasse opvarmer danskerne

Annonce

Energisk biomasse opvarmer danskerne

Ejer af HARGASSNER Danmark ved BVS/Varmeservice, Bent Christensen, præsenterer på årets VVS’17 messe en række HARGASSNER produkter, som sætter nye standarder inden for fuldautomatiske opvarmningssystemer og gør op med den måde, vi ser brændsel på.

 

Tekst af Elias Inceer

 

Træ-, og flis- og pillekedler giver åbenlyse fordele til gavn for både miljø, økonomi og holdbarhed. Det er et af budskaberne på årets VVS’17 messe, hvor den danske forhandler af HARGASSNER kedler står klar med information om fremtidens opvarmningssystemer.

 

- I år glæder jeg mig til at fortælle om, at skiftet fra olie/gaskedler kørende på fossile brændstoffer over til biomasse har en række fordele for installatører og slutkunder. De er ligeså nemme at håndtere, væsentligt billigere i drift og tilbyder en meget længere levetid, siger Bent Christensen og uddyber:

- Først og fremmest er det fuldautomatiske kedler. Det betyder, at kunderne kan forvente en væsentligt lettere proces, når det ønskede område skal opvarmes. Et glidende ristsystem sikrer, at træpille kedlerne renser sig selv og komprimerer asken i en askeskuffe, der af samme årsag skal tømmes sjældent. Man er således fri for støv, aske og vigtigst af alt, luftbårne partikler – hvilket giver mulighed for opsætning af kedlen både inde som ude.Læs mere om Ventilation & Indeklima

 

Lavere emission og udgifter

HARGASSNER kører på biomasse ved at brænde træpiller- og flis. Sammenlignet med ældre olie- og gasfyr får man en minimal CO2 udledning. Ekstensive undersøgelser viser, at man sparer minimum 50 procent på varmeudgiften ved træpiller og yderligere 50 procent heraf ved brug af flis sammenlignet med konventionelle kedler. En lambda sonde i kedlerne gør, at man opnår det optimale udbytte af forbrændingen med mere end 95 procent i effektivitet.

 

- HARGASSNER produkterne kommer som standard med klimastyring, der automatisk regulerer varmeeffekten, så kun den absolut nødvendige energi genereres. Herved undgår man altså unødig udledning og spild af resurser, fortæller Bent Christensen.

 

Grunden til at træpiller er et miljøvenligt og effektivt brændsel er blandt andet, at de er lavet af 100 procent naturligt træ uden tilsætningsstoffer, der kan produceres af træ-affald. Af samme årsag er de uafhængige af skiftende brændstofpriser og giver derved en tryghed ift. driftspris.

 

Brænder for sagen

Det er tydeligt at Bent Christensen brænder for både sagen og produkterne. Selv startede han sin egen virksomhed i år 2000 og har siden udviklet sin forretning til udelukkende at forhandle HARGASSNER produkter. 

 

- Eventyret startede med, at jeg var på en østrigsk messe og blev fascineret af de muligheder og den kvalitet, som blandt andet HARGASSNER produkterne muliggjorde. Siden er jeg gået over til udelukkende at forhandle HARGASSNER og har oplevet en stødt stigning i efterspørgslen. Det bekræfter mig i, at jeg her har med en teknologi og kvalitet at gøre, der er kommet for at blive, afslutter Bent Christensen.

 

Østrigsk håndværk

HARGASSNER er en familieejet østrigsk virksomhed, der siden 1984 har haft en vision om at være førende inden for miljøvenlige opvarmningssystemer. Knap 250  ansatte på fabrikken i Østrig og eksport til over 20 lande vidner om, at virksomheden konstant udvikler innovative systemer og produkter, så kvaliteten, og dermed levetiden, står som et af markedets bedste.

 

På stand B-2017 og U-8300 på messen kan man høre mere om de konkrete fordele og udregninger, der for installatører kan præsenteres i både tilbuds- og udbudsmaterialet. 

Kontaktinformation
Hargassner
Kirkevej 13, V Velling
8660 Ulstrup
Tlf:23725708
Email:  
Energisk-biomasse-opvarmer-danskerne