<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Energieffektive nyheder tra over 9000 besoegende til Skandinaviens stoerste VVS messe
Gemina Termix

Annonce

Energieffektive nyheder trak over 9.000 besøgende til Skandinaviens største VVS-messe

Der var både smil og træthed at spore hos de mere end 200 udstillere, da Skandinaviens største VVS-messe lukkede fredag eftermiddag. Med ny besøgsrekord var der nemlig fuld gang i snakken på de mange stande i løbet af de tre dage, messen varede – også hos en af Danmarks største producenter af energioptimerede fjernvarmeløsninger, Gemina Termix.

 

Det skortede ikke på innovativ teknologi og intelligente fjernvarmeløsninger, hvis man lagde vejen forbi Gemina Termix’ stand på VVS’19 i Odense Congress Center. Virksomheden fra Sunds kunne således fremvise hele sit brede program af fuldisolerede vandvarmere, fjernvarmeunits, væghængte compactstationer og fordelerunits til gulvvarme.

 Læs også: Interview med Lars Christensen fra Gemina Termix: Individuelle fjernvarmeanlæg i Bølgen i Vejle

 

Fik sat ansigter på kendte stemmer

Salgsdirektør Lars Christensen har slet ikke tal på, hvor mange nye og gamle kunder han har snakket med i løbet af de tre dage på VVS-messen. Og netop den konstante, lystige snak på Gemina Termix-standen betragter han som det måske allervigtigste udtryk for, at messen har været en stor succes for virksomheden.

 

– Vi lægger meget stor vægt på at være tilgængelige for vores kunder og på at bruge den løbende dialog med VVS-installatører, ingeniører, fjernvarmeværker og andre kunder som et vigtigt element i vores produktudvikling, siger han og tilføjer: – Derfor har det også i sig selv været utroligt givende, at der i så høj grad er blevet sat ansigter på mange af de kunder, vi næsten dagligt har i telefonen hos vores interne salgsafdeling, slutter en glad og tilfreds Lars Christensen.

 

VVS’19 blev arrangeret i et samarbejde mellem Odense Congress Center og brancheorganisationen VELTEK, og ifølge arrangørerne besøgte hele 9.492 gæster messen i løbet af de tre åbningsdage. Dermed satte messen ny besøgsrekord. Messen afholdes igen den 21.-23. april 2021.

 

Kontaktinformation
Gemina Termix A/S
NAVERVEJ 15-17
7451 Sunds
Tlf:+45 9714 1444
Email:   MAIL@TERMIX.DK
Gemina-Termix