geberit1

ifö: Toiletter til alle opgaver

Et toilet er ikke bare et toilet. Ifö Signs mange forskellige modeller er designet til at løse alle behov i dagligdagen.

 

 

Vandbesparelse er altid aktuelt

Ifö var først i verden med det vandbesparende toilet. Ved at anvende vandstrømmen mere optimalt, lykkedes det Ifö at opnå betydelig større skyllekraft med en mindre mængde vand. Det havde ingen tænkt på tidligere. Ifö gør miljøet en tjeneste, og man får en billigere vandregning med Ifös 4/2 liter skyl.

 

Fresh WC – en friskere måde at skylle på

Ved hjælp af den specielle skyllefunktion Fresh WC, som er standard på alle Ifö Sign og Ifö Sign Art toiletter, er det muligt at dosere duft og friskhed automatisk ved hvert skyl. Det eneste man behøver, er at åbne skylleknappen og lægge en Fresh WC stick ned i cisternen. Hver gang man skyller, tilføjes skyllevandet en nøjagtig tilpasset mængde duft og blå farve.

 

Skjul spor fra tidligere installationer med en stor fod

Ifö Sign toilet 6873, med åben S-lås og ekstra stor fod. Toilettet hvor man med sikkerhed skjuler alle spor og huller fra tidligere toiletinstallationer, så det eksisterende gulv bevares uden synlige mærker og huller.

 

Høj model med lukket S-lås eller med universallås

Toilettet er 4 cm højere end standardhøjde, hvilket er praktisk, hvis man har svært ved at sætte sig ned og rejse sig op. Toilettet fremstilles med huller til skruemontering eller uden huller til silikonelimning. Ifö Sign toilet høj model er forberedt til montering af Ifö Support armstøtter. Leveres med blankforkromet trykknap og 4/2 liter dobbeltskyl. Siddehøjde 46 cm ekskl. toiletsæde.

 

Kort model med univaersallås

Et Ifö Sign toilet som er 4,5 cm kortere end et Ifö Sign standardtoilet, takket være en smallere cisterne. Derfor er Ifö Sign kort model toilet ideelt til badeværelser, hvor pladsen er begrænset. Selve skålen har samme størrelse som på et Ifö Sign standardtoilet, hvorved den samme gode siddekomfort opnås. Den korte model er fremstillet med universallås og dermed optimal til montering i etageejendomme, hvor afløbstilslutningen er vandret.

 

Alle Ifö Sign modeller har de samme kendte fordele: Med Ifö Clean glasur som standard – Ifös rengøringsvenlige glasur. Heldækkende cisternekappe af porcelæn og med plast-indercisterne, så kondens undgås. Med Fresh WC, en renere og friskere måde at skylle på. 4/2 liter skyl og en siddehøjde på 42 cm ekskl. toiletsæde.