Set03_Sense Art_midnight blue_Spira Art6240_Showerama Art_option_03_Big Size

Nye løsninger sikrer lettere montering: Ifö opruster sortiment inden for brusevægge

 

Ifö lancerer ny bruseafskærmning og tekniske opgraderinger af Ifö Space, der giver en række fordele for både installatører og slutbrugere. Bruseløsningerne har et funktionelt og hygiejnisk design, er nemmere at montere – og så bliver de produceret lokalt, så leveringen kan ske hurtigt.“Vi investerer løbende tid og penge i at videreudvikle alle vores produkter, så de opfylder vores kunders og installatørers behov. I tilfældet med brusevæggene har vi både gjort dem nemmere at vedligeholde for slutbrugeren og nemmere for montøren at installere,” fortæller Per Holleufer, Product Manager hos Ifö Geberit Group.

 

Billede2En næsten usynlig brusevæg

Ifö Showerama Art bruseløsninger er fremstillet af 6 mm klart hærdet sikkerhedsglas, hvilket giver en let og næsten usynlig bruseafskærmning. De faste brusevægge findes i bredderne 70, 80, 90 og 100 cm, og brusedørene findes i bredderne 70, 80, 90, 100, 110 og 120 cm.

Brusevæggene og brusedørene kan kombineres i de forskellige størrelser som en hjørneløsning, eller brusevæggen kan anvendes alene som en afskærmning med eller uden forhængstang.


Brusevæggen kan desuden monteres på både venstre eller højre side, og de nye forkromede monteringshængsler passer til alle vægkonstruktioner. De kraftige forkromede vægbeslag kan let monteres i badeværelsets faste vægge og sørger for en meget stabil og holdbar løsning af de store hærdede glasplader.

 

Ifö Space er blevet lettere at montere

Bruseløsningerne med Ifö Space er en velkendt løsning, hvor brusedørene fås som lige, buede eller foldbare døre, der kan foldes helt ind til væggen, når de ikke bruges – og dermed giver mere plads på badeværelset. Brusedørene hæves 7 mm, når de åbnes, så man ikke slæber vandet med ud i badeværelset.

 

Som noget nyt er installationsprocessen blevet nemmere, da dørene nu også er vendbare. Det betyder, at man undgår at have bestilt en dør til den forkerte side.

 

Ifö Space bruseløsningen er det perfekte valg til mindre badeværelser, hvor man ønsker at få afskærmet brusebadet fra toilet og badeværelsesmøbler. For slutbrugeren er denne brusevæg tilmed nem at rengøre, da der er meget få steder, hvor snavs kan ophobe sig.

 

Billede3

 

 

Om Ifö
Ifö er et af de ældste og mest populære brands på danskernes badeværelse med et bredt sortiment af toiletter, håndvaske, møbler og bruseløsninger. Størstedelen af Ifö’s badeværelsesprodukter er produceret på lokale fabrikker i Bromölla og Mörrum i Sverige.

 

Ifö indgår i koncernen Geberit Group som er markedsleder i Europa inden for sanitetsprodukter og har en global rækkevidde. Geberit fungerer som en integreret koncern med tilstedeværelse i de fleste Europæiske lande. Produktionen omfatter 26 fabrikker og koncernens hovedkontor, som er lokaliseret i Rapperswil-Jona i Schweiz. Geberit har mere end 12.000 ansatte i over 50 lande og har et overskud på 3,5 milliarder CHF i 2021. Geberits aktier er noteret på børsen SIX i Schweitz. Siden 2012 har Geberit været med på SMI listen i Schweitz (Swiss Market Index). For mere information, se www.ifo.dk eller www.geberit.dk.

 

Kontaktinformation