Ny brusedørsserie halverer installationstiden

Annonce

Ny brusedørsserie halverer installationstiden

Med en ny og mere installationsvenlig brusedørsserie kommer vvs-producenten Geberit nu med en hjælpende hånd til alle landets travle installatører. Serien Ifö Space er skabt med fokus på fleksibilitet og enkel, tidsbesparende installation.

 

Den nyeste produktserie fra Ifö erstatter de hidtidige brusedøre fra producenten. De nye brusedøre er udviklet med enkelthed som det helt centrale omdrejningspunkt, og resultatet er en række produkter, der forkorter installationstiden betragteligt.

 

 

 

Nem håndtering

Nye smarte løsninger gør den nye serie af brusedøre endnu lettere at installere, og arbejdet kan klares af en enkelt person på ganske kort tid. Dørene har trinløse justeringsmuligheder, hvilket gør monteringen nemmere selv på skæve og ujævne overflader.

 

Installationen af brusedøren klares i tre enkle trin. Montér først vægprofilen på væggen, og tryk herefter glasdøren fast. Til slut skal låseanordningen Quick Installation trykkes ned, og det nye bruserum er færdigmonteret.

 

Den trinløse justering, skjulte tætningsløsninger og ingen synlige skruer betyder, at det er let at få en flot finish på projektet. Og med de forbedrede justeringsmuligheder og det nye Quick Installation-system kan installationstiden halveres. 

 

- Vi arbejder hele tiden på at optimere vores løsninger, så de er så nemme at arbejde med som muligt. Vi har fuld forståelse for, at smarte løsninger er afgørende for fagfolk. Derfor erstatter vi vores eksisterende Space 2000 serie med den nye Ifö Space, hvor produkterne er designet til at være enkle at installere, fortæller Maria Wennerstrand, der er produktansvarlig for Ifö brusevægge og brusedøre hos Geberit.

 

Kvalitetsløsninger til alle behov

Ifö Space består af fire brusedøre, der kan kombineres til en lang række forskellige bruseløsninger. Med både lige og buede modeller, som har håndtagsprofil eller knopgreb og forskellige bredder, højder og udformninger, er der mulighed for mange individuelle løsninger og kombinationer. Brusedørene er fremstillet i 6 millimeter hærdet sikkerhedsglas i varianterne klar, helfrostet eller halvfrostet glas med justérbare profiler, der er hvidlakerede eller i mat aluminium.

 

 

Læs mere om

Sanitet

 

 

Fakta:

Ifö er et førende varemærke på det nordiske marked for badeværelser og er en del af koncernen Geberit Group. Geberit Group er den førende specialist i Europa på sanitetsteknologi og badeværelsesporcelæn med en unik portefølje af stærke lokale varemærker. Geberit har over 12.000 medarbejdere i mere end 40 lande samt en nettoomsætning på CHF 2,6 milliarder.

 

 

For mere information se www.ifo.dk samt www.geberit.dk

Kontaktinformation
Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Tlf:86741086
Email:  
Ny-brused-rsserie-halverer-installationstiden
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555