Ifö lancerer BIM data for badeværelsesprodukter

Sanitære installationer I bygninger, visualiseres digital ved hjælp af BIM data, hvilket er en stor hjælp, når det kommer til planlægning, installation og vedligeholdelse.

Building Information Modelling (BIM) er en måde at optimere planlægningen og konstruktionen af bygninger ved hjælp af et computerprogram. BIM teknologien gør det muligt for dig at udveksle informationer tidligt i design- og planlægningsprocessen, for at undgå fejl og øge produktiviteten. I langt de fleste bygninger, er de sanitære installationer en af nøglekomponenterne i det tekniske bygningssystem.

"Med BIM teknologien kan du let se og løse forskellige problemer på din computer fremfor ude på byggepladsen. Fejl i planlægningen er ofte meget dyre, så den digitale teknologi er selvfølgelig meget vigtig for vores kunder,” siger Per Holleufer, Head of Product Management i Geberit Danmark.

BIM data er kompatibelt med programmet, Autodesk Revit. Løbende opdateringer sikrer, at både nye produkter og opdateringer til eksisterende løsninger altid er tilgængelige på Ifös hjemmeside, www.ifo.dk/pro/downloads/



Kontakt Kristoffer Vest ved behov for yderligere oplysninger.