<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Geberit navnenyt
Geberit

Annonce

Geberit navnenyt

Fra den 1. marts 2021 har Geberit ansat to nye medarbejdere, der skal være med til at styrke Geberits kompetencer inden for teknik. Begge kommer med solid erfaring og branchekendskab.

 

Tommy Cramer (t.h.) er Geberits nye tekniske salgssupporter. Tommy har 15 års erfaring som VVS-montør og har de seneste seks år arbejdet med teknisk salgssupport hos Vola, hvor han har haft ansvaret for internt salg, showroom og rådgivning af arkitekter.

 

Christian Rohde Nielsen (t.v.) tiltræder stillingen som teknisk salgssupporter hos Geberit. Christian har mere end 10 års erfaring som VVS-energispecialist og VVS-installatør hos Risskov El og VVS.

Christian kommer med en stærk teknisk baggrund.

 

 

Geberit kan også byde velkommen til to nye medarbejdere inden for salg og kundeservice.  

Mat_jan
Mathias Toft Jensen                                        Jan Mikkelsen

 

Mathias Toft Jensen er ansat som teknisk salgskonsulent i Nordjylland. Mathias har en baggrund

som VVS-energispecialist og VVS-installatør. Han kommer derfor med stor erfaring og har de seneste tre år arbejdet med salg og kunderådgivning.

 

 

Jan Mikkelsen er ansat som teknisk salgskonsulent i Sydjylland og på Fyn. Jan har en baggrund som VVS- tekniker og tager over 25 års erfaring med sig inden for både service, rådgivning i energioptimering og tekniske installationer samt direkte salg i byggebranchen.

 

Kontaktinformation
Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Tlf:86741086
Email:   Info.dk@geberit.com