<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Menneske og miljoevenligt og i flotte farver
Fairpaint

Annonce

Menneske- og miljøvenligt – og i flotte farver

Fordelene ved lermaling er mange – og flere og flere får øjnene op for dem.

 

Lerbaseret maling er lugtfrit, åndbart og fugtregulerende. Dermed giver det et langt bedre indeklima – uden at naturen lider overlast.

 

Ordene kommer fra indehaver af farvehandlen Fairpaint i Vejle, Kim Skaaning Johansen, der siden 2012 har arbejdet med- og solgt den naturlige lermaling, der hverken efterlader kemiske dampe i boligen eller plastik i naturen.

 

lerm1
lerm2
lerm3
 
 

Læs også: Interview med produktchef i XL-BYG, Klaus Kaltoft ”Indeklima er hot – men ikke risikoen for radon”

 

For selvom duften af ny maling for mange er forbundet med positive erindringer om nye rammer og nye begyndelser, så er duften fra den traditionelle maling fremfor alt kemisk.

 

lerm9

 

- Det er derfor, nymalede omgivelser ofte kræver kraftig udluftning for at blive tålelige, siger Kim Skaaning Johansen, der med glæde har noteret sig, at flere og flere overflødiggør udluftningen ved i stedet at benytte lermaling:

 

- Bæredygtighed handler jo ikke kun om naturen, men også om vores sundhed og velbefindende. Og når vi kan tilbyde samme kvalitet og samme produkttyper som andre kvalitetssikrede malermestre og malerfirmaer, er valget let for flere og flere mennesker, lyder det.

 

Kontaktinformation
FAIRPAINT
BOULEVARDEN 11H,
7100 VEJLE
Tlf:31157761
Email:   INFO@FAIRPAINT.DK