1614175929-2gi-dispersionsstrukturpuds

Dispersionsstrukturpuds

Volvox Dispersionsstrukturpuds er en hvid vægmaling, som indeholder sandkorn/marmorflager, og giver derfor en ru overflade. Denne strukturmaling egner sig fremragende som underlag for væglasurteknikker.

Denne maling er vaskbar efter DIN-standarden. Den er meget dækkende, åndbar, fugtighedsregulerende og antistatisk, og bidrager derfor til et sundt indeklima. Den hæfter på de fleste underlag uden grunder. Malingen kan påføres sugende underlag, som er tørre, fedt- og støvfri, såsom beton, murværk og puds samt organiske underlag som tapet, træ, gipsplader og opspændt stof. Ikke bæredygtige overflader, for eksempel kalkede vægge eller vægge med limfarve, skal vaskes ned før behandling.


En særegenhed ved denne maling er, at den kan leveres i alle RAL/NCS farvetoner. Den kan tilnærmelsesvis tones som på disse farvekort. Til toning bruger vi de indenfor rammerne af Volvox’s naturfarvesystem special komponerede basis-vægfarver.


Størrelser
 5 Liter Artikel-Nr. 2-1501
10 Liter Artikel-Nr. 2-1502

Indeholder
Vand, kridt, marmormel, marmorsand, talkum, hvid lim, cellulose, titandioxid, fosfat, natriumsalt, 0,1% syntetisk konserveringsmiddel. 

 

Forskrifter i henhold til VOC-bekendtgørelsen
VOC - indhold (g / l): 0,5
Kategori: a
Type: Wb
Grænseværdier I henhold til højeste VOC-indhold:
Trin I fra 01.01.2007 (g/l): 75
Trin II fra 01.01.2010 (g/l): 30

 

Kontaktinformation