1

Skolemoduler med grøn samvittighed

 

På Building Green kan du høre om Expandias nye og miljøvenlige skolemodul, S3000.

 

Den 3. og 4. november slår Building Green dørene op i København. Her kan du blandt andet møde Expandia, der er en af Nordens førende moduludlejere. I seks år har virksomheden arbejdet systematisk med at mindske sin miljøpåvirkning ved konstant at nytænke måden, som modulerne bliver udviklet, produceret, vedligeholdt og renoveret på.

 

– Vi kommer aldrig i mål. Og det skal vi heller ikke, når det kommer til den grønne omstilling. Men i Expandia arbejder vi benhårdt på at skubbe den grønne indsats ud i hele værdikæden og hele tiden gøre tingene bedre, smartere og mere bæredygtigt. Det er vores nyeste skolemodul et godt eksempel på, forklarer Torben Færch, adm. direktør i Expandia Moduler A/S.

 

 

ALL-IN PÅ ENERGI

 

 

2

 

 

Bedre isolering i vægge, lofter og gulve. Smartere vinduer og døre. LED-armaturer. Og et nyudviklet ventilationsanlæg med større kapacitet. I S3000-modulet fra Expandia er der tænkt høj energieffektivitet ned til mindste detalje.

 

– Med S3000 er vi gået all-in og har udviklet markedets måske mest energieffektive skolemodul. Ikke kun for miljøet og økonomiens skyld, men for at alle kan bruge et S3000-modul med god samvittighed. Og vil man tænke endnu højere i forhold til miljø og energi, kan man endda få installeret solpaneler på taget, fortæller Torben Færch.

 

 

MATERIALER MED OMTANKE

 

S3000 er bygget i træ, som ikke kun er let at genanvende, men også lagrer CO2 og minimerer miljøbelastningen i forhold til produktionen af andre byggematerialer. Og skolemodulet er designet med en række støjdæmpende tiltag, som giver de bedste rammer for både elever og lærere.

 

– At kunne koncentrere sig er nøglen til god undervisning og indlæring. Ved at gennemtænke vores design og materialer i gulve og vægge har vi skabt et modul med høj lydreduktion. Modulet har blandt andet lydabsorberende loftsplader, vibrationsdæmpende gulve og specialudviklede gangmåtter, som reducerer trinstøj, forklarer Torben Færch.

 

 

3

 

 

SKAB DIT EGET MODULUNIVERS

 

– Man kan sætte sit helt eget præg på lokalerne og skabe de perfekte rammer for elevernes udvikling. S3000-modulerne kan stables i tre etager og sammenbygges til alle tænkelige størrelser – enten som flere små rum eller som store og åbne lokaler. Med alt fra klasse- og faglokaler til bibliotek, omklædningsrum, køkken og kantine. Kun fantasien sætter grænser, slutter Torben Færch.

 

Du kan møde Expandia på stand 85 på Building Green. Hent din gratis billet her