<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Naeste generations modulsystem
Expandia

Annonce

Næste generations modulsystem

S3000 er bygget til at give jer al den plads, som I har brug for. Det er vores mest moderne skolemodul, skabt ud fra vores kunders ønsker og fremtidens krav. S3000 holder et højt niveau overalt, både hvad angår kvalitet, trivsel og sikkerhed.

 

Et godt klasselokale giver eleverne ro til at lære og til at koncentrere sig.
Derfor har vi fokuseret på et godt lysindfald, et roligt og støjsvagt læringsmiljø og en effektiv udluftning. 

 

S3000 er rummene planlagt, så de er lette at møblere, og der er naturligvis masser af muligheder for at variere udformningen af lokalerne.

 

Som standard indeholder vores skolemoduler det meste af det, der skal bruges i en velfungerende skole, i kortere eller længere tid.
Klasselokalerne har AV-udstyr, whiteboard og opslagstavle. Lokalerne er lyse og luftige og har god lydabsorbering og en god generel belysning.
Indgangen til skolemodulet sker via en trappe eller, for de der har brug for det, en rampe med gelænder. Over indgangsdøren er der monteret en beskyttende dørbaldakin og indbygget lys, som kan tændes og slukkes med et skumringsrelæ.

 

Vidste du, at vores moduler også fås med solpaneler på taget? Det er både en energismart og økonomisk løsning. Solpanelerne monteres på taget af pavillonerne, og via solceller forvandles solstrålerne til elektricitet. Hvis I producerer mere elektricitet, end I bruger, leveres den tilbage til elnettet og I får penge tibage, som kan bruges til at købe ekstra elektricitet for på tidspunkter, hvor I bruger mere, end I producerer.

Udover vores S3000 skolemodul, så levere vi også moduler til daginstitutioner, kontor, boliger og byggepladser.

Vil du vide mere om Expandia Moduler og hvad vi kan tilbyde så klik her eller kontakt os på 70 22 12 24 eller skriv en mail til os på info@expandia.dk.

Expandia er Skandinaviens største leverandør af midlertidige lokaler og har udlejet til Skandinaviske virksomheder og kommuner siden 1989. I dag findes vores moduler inden for de fleste brancher og virksomheder. Vores moderne modulsystem gør det nemt og hurtigt at løse pladsbehovet uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og miljø.

Læs også: Moduler med tog giver 99% mindre CO2


Når vi fremstiller alle vores moduler i Sverige, er det til gavn for vores kunder, vores kvalitet og miljøet. Med de grønne transporter og vores bevidste materialevalg bidrager vi til endnu større samfundsnytte. Som markedets største modulleverandør med over 18.000 moduler kan vi levere lynhurtigt, når du har akut behov for plads. Vores moduler er moderne, fleksible og med masser af variationer.

Kontaktinformation
EXPANDIA Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Tlf:70 22 12 24
Email:   info@expandia.dk